Ordonanța Militara nr. 5 din 30 martie 2020 și Ordonanța militara nr. 6

Ordonanța Militară nr. 5 și Ordonanța militara 6. Raed Arafat, Marcel Vela și Bogdan Despescu au făcut luni seara, pe 30 martie 2020, noi declarații de presă de la sediul MAI. S-a emis ordonanța militară nr. 5 din 30 martie. Cei trei sunt responsabili de ordonanțele militare și conduc criza declanșată de corona virus. România se pregătește să intre în scenariul 4.

a

Fară precedent în istoria României, Marcel Velea a închis Județul Suceava și a emis două ordonațe militare.

Stiri oficiale: Stiri oficiale: Ordonanța militară nr. 6 DOCUMENT

UPDATE – Ordonanța Militară nr. 5 – Zborurile spre Spania și Italia, anulate încă 14 zile

UPDATE – Ordonanța militara nr. 6 – Județul Suceava a fost închis

Ordonanța Militar nr. 5 Declarații de presă Ministerul de Interne – LIVE UPDATE. S-a emis ordonanța militară 6

Ministrul de Interne Marcel Vela a declarat luni seara că prin ordonanța militară nr. 6 se instituie carantina asupra orașului Suceava și a zonelor limitrofe, din cauza numărului mare de cazuri de coronavirus.

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat că luni seara erau 2.109 cazuri confirmate de COVID-19 în țară și 65 de decese.

„Din cele 2.109 cazuri, 593 se află în municipiul Suceava. În urma analizei INSP și în urma discuțiilor, am considerat din punct de vedere medical că trebuie luate măsuri suplimentare în zona Sucevei”, a spus Raed Arafat.

Astfel, ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat că s-a emis carantină asupra orașului Suceava și a zonei limitrofe.

Prin Ordonanța Militară nr. 6 s-au luat mai multe măsuri de restricție asupra acestor zone aflate în carantină.

sursa : huff.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com