PAMELA ANDERSON ÎNCĂ POARTĂ COSTUMUL DE BAIE DIN BAYWATCH

Pamela Anderson a păstrat costumul de baie dintr-o piesă pe care l-a purtat în Baywatch și a dezvăluit recent că acesta încă îi vine bine.

Actrița în vârstă de 52 de ani a explicat într-un interviu cu Fox News că acea piesă încă îi mai vine bine. „Oh, am unul chiar aici, în sertarul de sus. Încă îmi vine bine.”, a spus ea.

„Îl mai port doar ca să mă amuz cu prietenii mei.”, a continuat vedeta. Totuși, ea poartă costumul de baie în intimitatea casei sale, în timp ce își „face de lucru prin living”.

Fostul model playboy a jucat personajul C.J. Parker, salvamar, în drama Baywatch, din 1992 în 1997, înainte de a decide că vrea să își diversifice cariera și să joace în mai multe filme, seriale sau animații.

Deși reputația ei de sex simbol încă a rămas valabilă, Pamela le-a povestit că celor de la Fox News că în trecut era „dureros de timidă”.

„Mi-am dat seama că nimănui nu îi pasă ce porți sau cum arăți. Nimănui nu îi pasă așa cum îți pasă ție. Tu ești criticul tău cel mai dur. Dacă te simți bine, doar fă-o, doar fă ceva ce îți dorești să faci. După aceea, o să te simți mândru că ai reușit să faci ce îți doreai. Mereu spun că trebuie să ne pictăm propriul tablou și să facem ce ne dorim cu viața noastră pentr că societatea ne spune cum să fim și noi nu trebuie să fim așa. Nu există reguli.”, a spus ea.

💥Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, + invitat special Fotograf Alex Harabagiu 💥 💥 Subiectul emisiunii: Avantajele si dezavantajele de a avea un business de succes. 💥

Pe când juca în serial, Pamela era căsătorită cu Tommy Lee, cei doi având împreună doi fii. Apoi, aceasta a mai fost căsătorită cu Kid Rock și cu Rick Salomon.

În ianuarie, oficialul Pamelei a confirmat că ea și producătorul Jon Peters s-au căsătorit, deși relația lor a durat 12 zile și niciodată nu au legalizat uniunea.

„Nu am fost căsătorită. A fost un moment. Un moment ce a venit și a plecat, dar nu a existat vreo nuntă, vreun mariaj, nu a existat nimic. De parcă nu s-ar fi întâmplat. Sună bizar, dar așa e.”, a povestit ea.

Totuși, aceasta își dorește să se căsătorească din nou, chiar dacă până acum nu a avut noroc în dragoste. „Doar o singură dată. O singură dată, te rog, Dumnezeule. Încă o singură dată.”, a spus ea.

Anderson și Jon nu au mai ținut legătura, însă, vedeta se gândește la el și nu își dorește să vorbească urât despre acesta. „Sper că o duce bine, vreau să mă asigur că este sănătos.”, a zis ea.

Sursa: verdict.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com