Pandemia crește prețurile la școala de șoferi. Cu cât trebuie să plătească în plus cei care vor permisul de conducere

Pandemia de coronavirus schimbă totul în ceea ce știam până acum drept viață normală. Astfel, inclusiv școliile de șoferi trebuie să se adapteze noii situații, iar elevii trebuie să se conformeze noilor prețuri, pentru că este foarte posibil ca instructorii auto să ceară mai mulți bani.

Pandemia îi determină pe instructorii auto să mărească prețurile

Instructorii auto au atras atenția că timp de două luni nu au putut ține cursurile, așa că niciun doritor nu s-a mai înscris și implicit ei nu au mai primit niciun ban. Așa că pentru a recupera pierderea, dar și pentru a acoperi cheltuielile ce au fost făcute cu echipamentele de protecție și substanțele dezinfectante, școlile de șoferi vor mări prețurile.

Modificările au apărut peste tot, de la birouri la mașina pe care elevii învață să conducă. Astfel, în săli pot intra numai câte trei elevi, iar autoturismul respectiv este acum dotat cu un plexiglas care îl separă pe elevul de la volan de instructor. Înainte de a se urca la volan, elevul de la școala auto trebuie să se dezinfecteze pe mâini, să poarte masca de protecție iar înainte de a porni, el trebuie să dezinfecteze volanul.

În ceea ce privește secretariatul, am distanțat scaunele, să păstrăm distanța de 1 metru jumătate între mese, vor intra numai trei elevi. Avem și aceste panouri de plexiglas între elevi și secretare, pentru a păstra distanța, dezinfectant pe fiecare masă, pixuri pentru elevi tot timpul dezinfectate”, a explicat Vlad Lubinschy, instructor auto, pentru digi24.ro.

Cu cât se scumpește școala de șoferi

Toate aceste măsuri vor duce la creșterea prețului pentru școala de șoferi, avertizează cei din domeniu. Este vorba de o mărire cu 10 sau chiar 20% față de prețurile de acum.

Pe viitor s-ar putea resimți creșterea prețului, vă dați seama că toate aceste materiale trebuie să se regăsească undeva. O să fie creșteri undeva, între 10 și 20 la sută”, spune instructorul auto.

Școlile de șoferi nu mai pot lua același număr de cursanți, lucru care va afecta prețul plătit de cei care vor să obțină carnetul de șofer.

Sursa: redactia.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com