PAPA FRANCISC, MESAJ IMPORTANT! „VINDECAREA OAMENILOR ESTE MAI IMPORTANTĂ DECÂT ECONOMIA”

Papa Francisc a ținut să transmită un mesaj important în contextul pandemiei de coronavirus, care încă amenință lumea. Acesta a subliniat că toate eforturile are trebui concentrate pe populație și pe vindecarea și protejarea acestei, nu pe problemele economice, care ar trebui să ocupe un loc secund.

a

Papa Francisc a declarat, în cadrul tradiţionalei alocuţiuni duminicale de la miezul zilei, că oamenii sunt mai importanţi decât economia. Afirmația a fost făcută în contextul în care statele analizează cât de repede vor putea elimina restricţiile impuse din cauza pandemiei provocate de virusul COVID-19, transmite Reuters, citat de Agerpres. 

Suveranul pontif a făcut aceste declaraţii de la fereastra apartamentului pontifical, în faţa credincioşilor reuniţi în Piaţa Sfântul Petru. Acesta a tras un semna de alarmă și declarat că trebuie să existe anumite priorități, iar principala ar trebui să fie reprezentată, categoric, de către cetățeni.

„Vindecarea oamenilor, nu economisirea (banilor) pentru a ajuta economia (este importantă) … vindecarea oamenilor, care sunt mai importanţi decât economia”, a declarat Papa Francisc.

Sute de persoane prezente în piaţă au aplaudat când au auzit cuvintele papei. CeI prezenți au respectat regulile, mulți purtând măşti şi stând la o distanţă de câţiva metri între ei. Piaţa Sfântul Petru a fost redeschisă publicului lunea trecută.

Ultima dată când Papa Francisc şi-a transmis mesajul şi binecuvântarea de la fereastra Palatului Apostolic a fost de 1 martie, înainte ca Italia, unde noul coronavirus a făcut peste 33.000 de victime, să impună carantina. Ultimele restricţii din Italia urmează să fie eliminate miercuri.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com