AD

MONDEN

Papa Francisc, operat de urgență! Liderul Bisericii Catolice a trecut printr-o intervenție chirurgicală importantă !

todayiunie 7, 2023

Background
share close
AD
AD

Papa Francisc, liderul spiritual al Bisericii Catolice, a fost supus unei intervenții chirurgicale de urgență, ridicând îngrijorări cu privire la starea sa de sănătate. Aflat la vârsta de 86 de ani, Suveranul Pontif a fost operat sub anestezie generală miercuri după-amiază, la spitalul Gemelli din Roma, pentru a trata o posibilă obstrucție intestinală, conform unui comunicat oficial emis de Vatican și reluat de agențiile internaționale de presă.

Papa Francisc a petrecut deja câteva zile în spital în luna martie a acestui an, în urma unei infecții respiratorii. De data aceasta, simptomele sale s-au înrăutățit, iar echipa sa medicală a decis că o intervenție chirurgicală este necesară pentru a remedia problema intestinală.

Matteo Bruni, directorul biroului de presă al Sfântului Scaun, a informat că se așteaptă ca Papa Francisc să rămână internat în spital pentru câteva zile în urma operației. În prezent, evoluția sa este urmărită îndeaproape de medicii care îi acordă îngrijire.

Născut pe 17 decembrie 1936 în Buenos Aires, Argentina, Papa Francisc a devenit Suveran Pontif al Bisericii Catolice la 13 martie 2013, fiind primul papă de origine latino-americană. Încă de la începutul pontificatului său, el și-a câștigat recunoașterea pentru stilul său umil și deschis, aducând o nouă perspectivă în conducerea Bisericii Catolice.

Papa Francisc a pledat pentru o Biserică mai apropiată de oameni, mai inclusivă și mai preocupată de problemele sociale și de justiție. A fost un puternic apărător al drepturilor omului și al justiției sociale, condamnând inegalitatea economică, sărăcia și marginalizarea. El a promovat distribuția echitabilă a resurselor și a militat pentru respectarea demnității umane.

În plus, Papa Francisc a avut un impact semnificativ în promovarea păcii și a înțelegerii între diferitele religii. A depus eforturi pentru îmbunătățirea relațiilor dintre Biserica Catolică și alte confesiuni creștine, precum și cu alte religii. Pontiful a efectuat numeroase călătorii internaționale, vizitând țări din întreaga lume și întâlnindu-se cu lideri politici și religioși, dar și cu comunități sărace și marginalizate.

Operația de urgenț

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com