Pare banc, dar nu este! Uite ce a pățit o mireasă de 25 de ani în noaptea nunții cu un bătrân de 70

Pare banc, dar nu este! O fată de 25 de ani s-a căsătorit cu bătrânul de 70 pentru bani. Dar, în noaptea nunții, a primit mai mult decât se aștepta. A doua zi a cerut: ,,Divorț. Imediat!”. Ce s-a întâmplat în noaptea nunții

Această poveste a fost spună prin viu grai. Se pare că atunci când ai face orice pentru bani, nu mai iei în considerare nimic. Astfel că un mire de 70 a închiriat o cameră la hotel pentru el și frumoasa sa soție, pentru noaptea nunții.

Noaptea a trecut, iar în dimineața următoare, la exact ora 8:00, mirele intră fluierând pe ușa restaurantului din hotel. Tot un zâmbet și fericit până la cer, s-a așezat la masă. Chelnerița și-a făcut apariția, iar bătrânul de 70 de ani a zâmbit și mai tare.

Pare banc, dar nu este!

Peste doar un sfert de oră, tânăra sa mireasă a pășit și ea printre mesele restaurantului. Avea cearcăne uriașe, părul dezordonat și părea să nu își țină prea bine echilibrul.

Speriată și de-a dreptul îngrijorată, chelnerița s-a apropiat de ea și i-a zis:

,,Oh, doamne, ce s-a intamplat cu tine? Sunteti o mireasa superba maritata cu un batran, dar aratati de parca noaptea nuntii a fost o lupta de caini!”

Soția plină de lacrimi în ochi a răspuns: ,,Demonul asta m-a pacalit. Zicea ca timp de 50 de ani și-a adunat REZERVE și a strâns. Eu credeam că vorbește despre bani”.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com