Pare, dar nu a fugit dintr-o mănăstire! Chef Foa își plimbă mândru barba, pletele… și băiețelul

Chef Foa a ajuns de nerecunoscut! Fostul jurat de la “Masterchef” și-a schimbat look-ul radical după ce a devenit tătic pentru prima oară.

Mai toată lumea îl știe pe “durul” Chef Foa în anumite ipostaze, jurizând concurenții și farfuriile de la “Masterchef”, însă, în viața privată… acesta este cu totul diferit. Mai mult, acesta și-a schimbat radical și look-ul! Florin Scripcă, alias Chef Foa, și-a lăsat barbă ceva mai mare și plete!

Mai mult, acesta pare să se fi schimbat radical de când a devenit tătic. Celebrul jurat adoră să petreacă timp alături de fiul său și pare a fi un tătic perfect.

Recent, Chef Foa a fost surprins alături de fiul său, la plimbare. Acesta îl plimba pe micuț, iar atârnat de cărucior mai avea jucării, dar și o trotinetă, semn că mergea, probabil în parc la joacă.

La un moment dat, acesta s-a oprit ca să-l încalțe pe micuț, după care și-a continuat drumul.

Îmbrăcat lejer, cu pantaloni largi de trening, un tricou și niște teniși, Chef Foa era greu de recunoscut. Acesta avea ochelari de soare pe nas, iar părul strâns la spate, într-o coadă. Per total, un look ”sauvage” care-l face greu de recunoscut pe stradă.

Pastila emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, Subiect: De ce avem nevoie de psiholog ? In partea a doua invitata psiholog: Denisa Petcu care abordeaza terapia prin hipnoza.

Cine este Florin Scripcă, celebrul Chef Foa
Florin Scripcă i-a avut mereu pe cei din familie alături, aceștia încurajându-l să meargă pe drumul ales de el, bucătăria. Și cei doi frați ai lui au aceeași pasiune, gătitul, doar că nu sunt atât de cunoscuți.

Chef Foa, născut la 22 august 1982, și-a făcut ucenicia la Londra și prima dată a lucrat într-un restaurant italian. S-a angajat chiar la compania de catering a faimosului Jamie Olivier. Florin a lucrat și într-un pub, dar nu de orice fel, ci unul cu o stea Michelin. El apare și în cartea de prezentare a RHUBAR &BLISTERING &BAR &CATERING.

Chef Foa a știut că practica nu va fi totul, motiv pentru care a dat o mare atenție pregătirii profesionale. A studiat în Anglia, Franța, Italia. S-a întors apoi în România, unde și-a deschis o afacere: FLAVOIURS – TREI BUCĂTARI. Florin a moștenit talentul organizatoric de la mamă, iar curiozitatea și curajul de a experimenta, de la tatăl lui.

Sursa:Ciao.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com