Parintele Calistrat ne spune: In clipa in care am blestemat, blestemul se intoarce peste noi!!! Ce inseamna sa blestemi in casa

Parintele Calistrat este cunoscut in intreaga tara. Preotul are un stil aparte in efectuarea slujbelor. Iata ce spune despre blestem.

a

“Sa nu blestemam ac, ata, fir de praf, animal, om, lucru, pom, stea, soare, picatura de apa, pentru ca in clipa in care am bestemat, blestemul se intoarce peste noi.

Cand blestemi, Il obligi pe Dumnezeu sa opreasca anumite sentinte, si le dai tu! Si in momentul cand ai blestemat tu si nu mai da El sentinta, raspunzi tu de urmarile sentintei pe care trebuia sa le dea Dumnezeu.

Asa ca, mai usor cu aruncatul vorbelor de claca din gura noastra!

Despre pacatul blestemului in casa

Blestemele sunt foarte rele in casa, atat cand sunt rostite asupra copiilor, cat si invers, de copii asupra parintilor. Multi copii nu se casatoresc sau celor care se casatoresc nu le merge bine in casnicie din cauza blestemelor parintilor.

Remediul cel mai eficient impotriva acestor blesteme transmisibile este Taina Sfintei Spovedanii facuta atat de parinti, cat si de copii.

Exista un obicei foarte rau la unii parinti de a-si blestema copiii atunci cand ii supara. Tot timpul le-am recomandat parintilor ca atunci cand copiii nu sunt cuminti, sa-i bata, insa niciodata sa nu-i blesteme.

Deoarece blestemul, injuratura, cand sunt facute de parinte asupra copilului pe care l-a nascut, au urmari negative asupra lui.

Copilul care a fost blestemat de tatal sau mama lui si parintii respectivi nu s-au spovedit de acest pacat, deci nu au primit dezlegare de el, foarte usor este atins de blestem. Din aceasta cauza pot veni boli, necazuri, suferinte, esecuri in viata peste copiii respectivi.

Blestemele sunt foarte rele in casa, atat cand sunt rostite asupra copiilor, cat si invers, de copii asupra parintilor.

Multi copii nu se casatoresc sau celor care se casatoresc nu le merge bine in casnicie din cauza blestemelor parintilor.

Remediul cel mai eficient impotriva acestor blesteme transmisibile este Taina Sfintei Spovedanii facuta atat de parinti, cat si de copii; dupa aceea un rol foarte important il are citirea rugaciunii celei mari de dezlegare asupra intregii familii.

Adica sa mearga impreuna parintii cu copiii, la preot pentru a le citi acea rugaciune de dezlegare.

Foarte grav este cand parintii mor fara sa le fi citit in viata rugaciunea respectiva. Acele injuraturi si blesteme asupra copiilor lor, daca nu sunt dezlegate de catre preot, cand sunt in viata parintii, pot produce foarte mari necazuri asupra copiilor.

Dincolo de mormant nu mai poate face nimeni acea dezlegare. Sa ne ferim a rosti orice cuvant rau asupra copiilor nostri pentru a nu se repercuta asupra lor si a nu le produce mari necazuri in viata.

De asemenea, copiii niciodata sa nu-si blesteme sau sa-si injure parintii care i-au nascut. Nu mai vorbesc de acei copii care ajung chiar sa-si loveasca parintii, pe cei care i-au nascut.

Spun Sfintii Parinti ca acelui copil care si-a lovit parintele, mana respectiva nu-i mai putrezeste. Este ceva infricosator!

Pentru orice cuvant iesit din gura noastra vom da raspuns in ziua Judecatii inaintea lui Dumnezeu.

Arhim. Ioachim Parvulescu, Sfanta Taina a Spovedaniei pe intelesul tuturor, Manastirea Lainici – Gorj, 1998, Editura Albedo, pp. 65-66)” a spus Parintele Calistrat Chifan

Sursa: https://fabricatinromania.info/

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com