AD

ACTUALITATE

Pastilă împotriva Covid-19, pe care să o luăm singuri, acasă. Va fi disponibilă în 2021

todayaprilie 28, 2021 2

Background
share close
AD
AD

O pastilă ar putea fi salvarea supremă împotriva coronavirusului. Compania Pfizer, care a produs și primul vaccin împotriva virusului Sars Cov 2, anunță că lucrează la un astfel de medicament care să combată boala cauzată de acest virus, în stadiile sale incipiente.

Pastilă împotriva Covid-19

Este vorba despre o pastilă antivirală, administrată pe cale orală, care ar putea fi gata și disponibilă oamenilor până la finalul acestui an. Pfizer se așteaptă ca pastila să fie eficientă pentru mai mute forme ale coronavirusului. Medicamentul ar putea fi salvarea celor depistați cu virusul Sars Cov 2, la debutul bolii.

Până acum, medicamentul a fost testat pe animale. Nu au fost identificate riscuri semnificative sau evenimente de siguranță care se îngrijoreze în vreun fel. Pastila împotriva coronavirusului nu a provocat efecte secundare la nici unul dintre nivelurile de dozare care vor fi utilizate în studii clinice, adică pe oameni scrie presa străină.

În același timp, compania testează un antiviral care se injectează intravenos. Totuși, atenția Pfizer se concentrează pe antiviralul sub formă de pastilă pentru că oferă mai multe avantaje. Beneficiul major se referă la faptul că astfel oamenii pot evita drumul la spital, sau la un alt furnizor de servicii medicale, pentru a primi tratamentul.

Tratament simplu, fără deplasarea la spital

CEO-ul companiei Pfizer a precizat că această pastilă va putea fi administrată pe cale orală, din confortul casei, fără ca persoana cu test pozitiv la coronavirus, să fie nevoită să meargă la spital.

Acest lucru ne permite să credem că medicamentul va fi eficace împotriva mai multor variante. Este o veste bună și avansăm cu studiile, urmând să avem mai multe vești în perioada verii, a spus managerul Pfizer.

În paralel, Pfizer anunță că va continua testele de vaccinare pe copii cu vârsta cuprinsă între șase luni și 11 ani și a spus că este optimist că FDA din SUA va aproba curând utilizarea vaccinului Pfizer la adolescenți.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com