Patru nave de atac ale Rusiei au fost identificate în Marea Neagră

În urmă cu doar câteva ore, a apărut un mesaj public pe contul de Twitter EuromaidanPR potrivit căruia patru nave ruseși de război s-ar afla în Marea Neagră.

a

Rusia a concentrat 4 nave de război cu o încărcătură de cel puțin 28 de rachete, în Marea Neagră. Anunțul a fost făcut de un purtător de cuvânt al Ministerului Apărării al Ucrainei, potrivit EuromaidanPR.

Russia has concentrated 4 warships with 28 missiles in the Black Sea, – a spokesman for the Ministry of Defense of Ukraine#RussiaUkraineWar

— Euromaidan PR (@EuromaidanPR) April 19, 2022

Patru nave de atac ale Rusiei au fost identificate în Marea Neagră

Această mișcare a fost făcută după ceea ce s-a întâmplat cu nava amiral a Rusiei. Crucișătorul „Moscova“, faimoasa navă cu care se mândrea Federația Rusă a fost scufundată de către rachetele ucrainienilor, conform ultimelor informații apărute.

Fotografia în care nava era cuprinsă de flăcări a fost publicată pe aceeași rețea de socializare cu textul:

#Ucraina: Prima imagine cu crucișătorul cu rachete ghidate Moskva al Marinei Ruse care s-a scufundat în urmă cu câteva zile, via @Bormanike.

În funcție de partea în care alegi să crezi, nava a fost fie lovită de 2x R-360 „Neptun” ASM, fie a suferit un incendiu catastrofal de muniție. Tu decizi.

#Ukraine: The first image of the guided missile cruiser Moskva of the Russian Navy that sank a few days ago, via @Bormanike.

Depending on the side you choose to believe, the ship was either hit by 2x R-360 „Neptun” ASMs, or suffered a catastrophic ammunition fire. You decide. pic.twitter.com/CTRNAKT9ES

— 🇺🇦 Ukraine Weapons Tracker (@UAWeapons) April 17, 2022

Se poate observa că fotografia a fost făcută de pe altă navă. Nu se cunosc însă amănunte suplimentare referitoare la tipul ei și și pavilionul sub care naviga.

Totuși, cei de la Moscova nu au confirmat această informație. În timpul transportului navei către portul din Crimeea, vasul s-a scufundat. Rușii au declarat la acel moment că a fost scufundată de o furtună de pe Marea Neagră.

Sursa: https://redactia.ro/

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com