Patru tineri din Focșani au făcut grătar pe balcon. Petrecerea s-a terminat după ce l-au scăpat peste o mașină

Patru tineri din Focșani au făcut grătar pe balcon

Patru tineri din Focșani au făcut grătar pe balcon. Patru tineri au vrut să petreacă la înălțime, așa că au decis să facă grătar pe balcon, la etajul opt. Jandarmii au vrut să intervină, dar grătarul a căzut peste o mașină din parcare. Oamenii legii ajunși la fața locului au amendat petrecăreții pentru tulburarea liniștii publice.

a

Patru tineri din Focșani au făcut grătar pe balcon. Petrecerea s-a terminat după ce l-au scăpat peste o mașină

Patru tineri din Focșani au făcut un grătar pe balcon, la etajul opt. Duminică seara, în jurul 19.00, un grup de tineri din Focșani s-au decis să facă un grătar din balconul apartamentului. Un echipaj de poliție a aflat de gestul acestora și a vrut să îi oprească. Până au reușit să ajungă la fața locului, tinerii au scăpat grătarul de la etajul opt. Acesta a căzut pe o mașină parcata, fiind grav avariată. Tinerii petrecăreți ascultau muzică și se distrau, iar unul dintre ei a coborât să recupereze grătarul.Ulterior, polițiștii au ajuns în fața blocului și i-au amendat pe aceștia pentru tulburarea liniștii publice. „Tulburarea liniștii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat și i-au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracțiunii de distrugere”, după cum a menționat Jandarmeria din Vrancea.

Tânărul care a coborât să recupereze grătarul a primit o amendă de 200 de lei și a întreprins, alături de oamenii legii, documentele procedurale. Actele au fost preluate de Poliția Municipiului Focșani pentru a se putea efectua mai multe cercetări. Chiar dacă nu ar fi scăpat grătarul și nu ar fi avariat o mașină, tinerii tot ar fi fost amendati pentru faptul că ascultau muzica tare și perturbau liniștea publică. Jandarmii au fost alertați de vecinii petrecăreților pentru a opri distracția care perturba întreaga liniște a cartierului.

Sursa: https://redactia.ro/

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com