Paula Seling, scoasă din minți de un furnizor de telefonie. Ce nedreptăți i s-au făcut artistei: “Mi se pare incredibil că blocarea abuzivă…”

Paula Seling a fost scoasă din minți zilele acestea de furnizorul de comuncații Telekom. A depus chiar și plângeri în acest sens, pentru că nu înțelege de ce a avut de plată o sumă exorbitantă, dar și de ce nu beneficiază nici măcar acum de serviciile telefonice și de internet, deși a plătit suma respectivă.

Paula Seling, nemulțumită de serviciile Telekom

Paula Seling este foarte deschisă cu publicul său și obișnuiește să împărtășească cu fanii problemele pe care le are. Astăzi, a vorbit despre o întâmplare mai puțin plăcută, de care a avut parte chiar zilele acestea.

Deși nu a consumat prea mult trafic în Roaming, se pare că s-a ales cu o factură la Telekom de peste 1500 de lei. Mai mult, ea a plătit factura și tot nu beneficiază de serviciile acestui furnizor de rețea și toate numerele de pe abonament sunt blocate. Acest lucru a scos-o din minți pe artistă, care crede că cei de la Telekom au comis o ilegalitate și vrea să se facă dreptate în acest sens.

Paula recunoaște că s-a lăsat atras de reclamă atunci când a ales să se mute la Telekom, dar curând vrea să schimbe din nou furnizorul, pentru că nu acceptă să aibă parte de astfel de probleme și complicații, mai ales pentru că are nevoie mereu de date mobile și de telefon.

În ultima perioadă, mulți se plâng de serviciile Telekom. Unii spun fie că au primit facturi prea mari, fie că sunt stresați cu tot felul de telefoane sau oferte și chiar au probleme mari cu semnalul. Rețeaua funcționează în puține zone ale țării și mulți nu reușesc să beneficieze de servicii oriunde au nevoie.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com