Pe asta n-a mai prezis-o! Ce s-a întâmplat cu iubitul lui Carmen Harra: „Pandemia mi-a dat peste cap viața privată!”

La sfârșitul anului trecut, celebra prezicătoare Carmen Harra declara într-un interviu exclusiv pentru CIAO.RO faptul că în anul 2020 este pregătită să-și găsească jumătatea. Acest plan i-a fost dat însă peste cap chiar de către pandemie, ne-a mărturisit, din nou, chiar ea.

În urmă cu mai bine de zece ani, Virgil, soţul clarvăzătoarei Carmen Harra s-a stins din viaţă. Deşi ea a ştiut că bărbatul nu va atinge vârsta de 60 de ani, când şi-a luat adio de la el, a fost devastată de durere. Acum, Carmen Harra este pregătită să iubească din nou!

La finalul anului trecut, ea a explicat într-un interviu acordat CIAO.RO faptul că 2020 va fi momentul potrivit să-și găsească o nouă jumătate.

„Cred că în Anul Nou o să mă hotărăsc să fiu într-o relație mai clară, pentru că până acum a fost decizia mea să fiu mai mult independentă și să nu mă implic în nimic, eu am avut un mariaj extraordinar, dar nimic pe lumea asta nu este veșnic și e foarte greu să înlocuiești ce ai avut și ce ai iubit cu atâta pasiune.

Mi-au trebuit mulți ani să pot să îmi vindec rănile și afecțiunea și durerea prin care am trecut. Este greu de imaginat! Sunt lucruri pe care trebuie să le trăiești ca să le înțelegi! Anul 2020 e un an extraordinar și pentru mine e un an de decizii, un an de stabilitate, așa că o să vă surprind cu niște lucruri pe care nu le așteptați pe tărâmul ăsta al vieții mele private. Profesional mă simt foarte bine, mă simt foarte bine fizic, emoțional, și asta e tot ce contează!„, marturisea Carmen Harra.

Așteptările ei au fost date însă peste cap din cauza pandemiei, ne-a mărturisit din nou, în exclusivitate.

💥Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, + invitat special Fotograf Alex Harabagiu 💥 💥 Subiectul emisiunii: Avantajele si dezavantajele de a avea un business de succes. 💥

„În viața mea privată, din cauza pandemiei, nu prea s-a întâmplat mare lucru pentru că totul a fost blocat, am stat mai mult în casă, deci nu am nimic de raportat. Anul acesta este per total un an destul de ciudat și greu de interpretat, deși este anul 4, un an karmic, dar relevanța lui asupra noastră este mai mult de ordin spiritual, așa că în viața mea privată deocamdată nu s-au întâmplat schimbări. Am făcut un cântec despre pandemie, scris de mine, pe care vă invit să-l ascultați!„, a declarat acum Harra, exclusiv pentru Ciao.ro.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com