Pe cine a invitat Culiță Sterp la botezul fiului său. Mama Geta s-a supărat și a spus că nu mai vine la eveniment

Eveniment mare în familia lui Culiță Sterp. Curând va avea loc botezul lui Milan, fiul cântărețului cu Daniela Iliescu. Cu ocazia acestui eveniment, Culiță a decis să facă un pas important pentru binele familiei. El a mers acasă la tatăl lui să-i prezinte nepotul și să-l cheme la botez.

a

Culiță Sterp și-a invitat tatăl la botezul lui Milan

Culiță Sterp și-a luat inima în dinți și a decis să reunească familia sa. E cunoscut faptul că părinții lui s-au despărți în urmă cu foarte mulți ani, iar Culiță și frații lui au rămas în grija mamei. Tatăl lor nu a avut o relație apropiată cu ai săi copii, dar lucrurile au toate șansele să se schimbe.

Cântărețul l-a căutat pe tatăl său și l-a invitat la botez. Culiță nu s-a dus singur, ci împreună cu iubita lui și sora lui care are o fetiță cu câteva luni mai mare decât Milan.

Astfel, o parte din familie s-a reunit, iar Culiță a fost bucuros că tatăl său și-a cunoscut nepoții. Totul a fost filmat și postat într-un vlog pe canalul de Youtube al cântărețului.

Mergem pentru prima dată la tată să își vadă și el nepoții, pentru că nu i-a văzut niciodată, a anunțat Culiță Sterp.

Mama Geta nu este încântată de revederea cu fostul soț

Artistul a recunoscut că are emoții în această privință, nefiind sigur dacă tatăl lui va veni, în cele din urmă, la botezul nepotului său. Mai mult decât atât, se pare că mama Geta nu ar vrea să dea ochi în ochi cu fostul soț, ea spunând că dacă vine el la botez, s-ar putea să nu se mai prezinte ea.

Culiță a spus că speră ca părinții lui să dea dovadă de maturitate și să lase orgoliul deoparte pentru binele tuturor. Desigur că artistul își dorește să-i aibă alături, într-o zi atât de important, pe amândoi părinții.

Mama Geta a devenit un personaj foarte îndrăgit o dată cu participarea lui Iancu Sterp la Survivor România. Atunci publicul a cunoscut-o așa cum este ea, naturală, exuberantă și foarte prietenoasă. Femeia are o relație foarte bună cu cei patru copii ai săi de care este extrem de mândră.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com