Pe cine ar fi lasat Velea gravida! Nu e Antonia…

Alex Velea a fost de foarte multe ori ținta scandalurilor mediatice. Într-unul dintre acestea, artistul a fost acuzat de către o tânără că ar fi lăsat-o însărcinată. La vremea respectivă, Cătălin Măruță a fost unul dintre prezentatorii care i-a dat dreptul la replică. Ce a declarat Alex Velea despre incidentul de la vremea respectivă.

a

Alex Velea este unul dintre artiștii foarte apreciați din showbizzul românesc. După cum era de așteptat, el nu a scăpat de scandaluri mediatice de-a lungul anilor. Unul dintre ele îi aduceau artistului acuzații destul de grave. El a fost acuzat că a a lăsat însărcinată o tânără. Invitat la podcastul lui Radu Țibulcă, Alex Velea a explicat ce s-a întâmplat atunci, dar și cine i-a luat apărarea.

Alex Velea a fost acuzat de către o tânără că ar fi lăsat-o însărcinată. La vremea respectivă, subiectul ocupa prima pagină a ziarelor, dar și emisiunile TV. În urmă cu câțiva ani, o tânără apărea la posturile de televiziune și spunea că Alex Velea ar fi lăsat-o însărcinată. El a spus că cei doi prezentatori, Cabral și Cătălin Măruță, au fost singurii care i-au luat apărarea și i-au dat dreptul la replică.

‘’Am mai avut episoade mediatice nasoale. Primul a fost că am lăsat o fată însărcinată și tot o primeau pe la emisiuni. Cabral știa că urmează să prezinte știrea asta. El a avut amabilitatea și probabil sentimentul ăsta de frăție, de tovărășie, iar el m-a sunat și mi-a zis: „N-am cum să nu prezint, pentru că asta îmi e rolul. Vrei să zici ceva?’. Mi-a dat dreptul la replică, mi-a dat posibilitatea să mă apăr. I-am zis că nu vreau să apar, nu vreau să zic nimic, că nici nu știu ce să zic’’, a declarat el pe YouTube.

Cătălin Măruță i-a luat apărarea lui Alex Velea
El a mai spus că la vremea respectivă avea o relație bună cu Cătălin Măruță. Prezentatorul a sărit în apărarea artistului și a știut să pună întrebările potrivite, încât fata să recunoască că nu a avut nici un fel de legătură cu iubitul Antoniei. Se pare că femeia avea probleme medicale serioase.

„Mi s-a părut la început o glumă, apoi am văzut că tot o chemau pe fată la diverse emisiuni. Acolo mi s-a părut că Măruță mi-a ținut partea și am fost mândru că eu l-am considerat mult timp prietenul meu, și acolo mi s-a părut că a știut să pună de așa manieră întrebările încât să o facă pe fată să recunoască, de fapt, că totul era o minciună. Până la urmă m-a sunat mama respectivei. Avea niște probleme fata… sus, la mansardă. Am mers la notar, în fine’’, a declarat el.

Sursa: http://alienforum.org/

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com