Pe ea o știe toată lumea, dar cum arată familia ei? Neti Sandu și-a prezentat familia

E pe micile ecrane de la lansarea postului PRO TV, așa că toți o știu pe Neti Sandu. Puțini îi cunosc, însă, familia. Vedeta a fost invitată recent în platoul emisiunii „Vorbește lumea”, unde s-a prezentat alături de o parte din familia sa. Iată, așadar, cum arată familia lui Neti Sandu.

A divorțat și nu s-a recăsătorit

În prezent, Neti Sandu este o femeie divorțată, decizizând să pună punct mariajului său atunci când lucrurile nu au mai funcționat între ei. Momentul crucial al relației a fost chiar când vedeta a primit cârma emisiunii „Prieteni PRO FM, salut”. Din cauza programului mult prea încărcat, dar și a intereselor diferite, relația lor de 10 ani n-a rezistat.

Vedeta PRO a vorbit pe scurt despre această ruptură. „Aveam o relaţie de 10 ani care s-a întrerupt exact când am ajuns la PRO TV, cu două săptămâni înainte mai precis. De când am ajuns aici, pentru mine a început o viaţă cu totul şi cu totul nouă, dar fără să mai aibă legătură cu împlinirea în plan sentimental. N-aş spune că n-au mai fost încercări, dar, până la urmă, fiecare face o alegere, e vorba de opţiuni aici.”, a declarat Neti Sandu.

Neti Sandu are o familie numeroasă

În ciuda faptului că nu are copii, Neti Sandu are o familie numeroasă din partea surorii ei, Mari Kapelovies. Neti are două nepoate, dar și doi strănepoți. Cu toți aceștia s-a prezentat în platoul emisiunii „Vorbește lumea”, prezentându-i lumii întregi.

“E ca prietena noastră. Noi nu o vedem ca pe super starul care e ea în fiecare dimineață. Noi o luăm peste tot la meciuri, deși nu face sport, e singura, ea se prinde de orice. Deci, chiar se prinde”, a mărturisit cu zâmbetul pe buze Alice Kapelovies, nepoata lui Neti Sandu.

Sursa: redactia.ro

.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com