Pepe a contestat ordinul de restricție! Ce spune cântărețul despre presupusul moment de violență!

Pepe a contestat ordinul de restricție pe care l-a emis judecătoria împotriva lui, în ceea ce o privește pe soția sa. Site-ul spynews.ro vine cu informații, în exclusivitate, despre acest episod! Urmează dezvăluiri incendiare despre tot ce s-a întâmplat între cei doi.

Pepe a contestat decizia cu privire la ordinul de restricție. Mai mult decât atât, pentru a exista un astfel de ordin de restricție, trebuie să se depună la dosar dovezi concrete despre acel act de vilolență. Acest lucru nu s-a întâmplat!

La dosar nu există dovezi, legate de agresiunile lui Pepe

Raluca nu a depus la dosar niciun certificat medico-legal care să ateste agresiunile la care a fost supusă de soțul ei, celebrul cântăreț de muzică latino, Pepe.

Bineînțeles, artistul neagă că ar fi existat un moment de violență între ei, eșa cum susține femeia care i-a fost alături, timp de opt ani. Totuși, ar putea exista martori. Reamintim faptul că bătaia pe care soția cântărețului a încasat-o, a avut loc chiar în mijlocul străzii, sub privirile trecătorilor.

Știm deja că Pepe și Raluca s-au separat recent, declarând în mediul online că urmează divorțul. Pepe a vorbit deschis despre faptul că ei nu mai locuiesc împreună, iar decizia i-a aparținut nevestei sale. În același timp, el a susținut că își dorește ca divorțul să aibă loc într-un mod cât mai civilizat cu putință, la notar.

Totuși, la acest moment, după cum am spus, în baza faptului că nu există la dosar un certificat medico-legal, care să dovedească actele de violență, Pepe cere să se retragă ordinul de restricție.

Potrivit comunicatului emis de Poliția Capitalei, scenele ar di avut loc în data de 19 noiembrie:

„La data de 19.11.2020, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București – Secția 7 Poliție a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că în cursul zilei a fost agresată fizic de către soțul său. A fost emis ordin de protecție provizoriu. Cercetările sunt continuate de Secția 7 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.”

Interdicțiile pe care Pepe va trebui să le respecte, dacă ordinul de protecție rămâne valabil

Potrivit Legii 217/2003, la Articolul 23 scrie întocmai ce presupune un „Ordin de protecție”

„Persoana a cărei viață, integritate fizică sau psihică ori libertate este pusă în pericol printr-un act de violență din partea unui membru al familiei poate solicita instanței ca, în scopul înlăturării stării de pericol, să emită un ordin de protecție, prin care să se dispună, cu caracter provizoriu, una ori mai multe dintre următoarele măsuri – obligații sau interdicții:

a) evacuarea temporară a agresorului din locuința familiei, indiferent dacă acesta este titularul dreptului de proprietate;

b) reintegrarea victimei și, după caz, a copiilor, în locuința familiei;

c) limitarea dreptului de folosință al agresorului numai asupra unei părți a locuinței comune atunci când aceasta poate fi astfel partajată încât agresorul să nu vină în contact cu victima;

d) obligarea agresorului la păstrarea unei distanțe minime determinate față de victimă, față de copiii acesteia sau față de alte rude ale acesteia ori față de reședința, locul de muncă sau unitatea de învățământ a persoanei protejate;

e) interdicția pentru agresor de a se deplasa în anumite localități sau zone determinate pe care persoana protejată le frecventează ori le vizitează periodic;

f) interzicerea oricărui contact, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod, cu victima;

g) obligarea agresorului de a preda poliției armele deținute;

h) încredințarea copiilor minori sau stabilirea reședinței acestora.”

Așadar, în cazul în care se va dovedi faptul că Pepe și-a agresat soția, iar ordinul de protecție va fi aplicat în continuare, el riscă să nu își mai vadă nici fetițele, pentru o perioadă de timp.

Sursa: spynews.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com