Pepe, cu o femeie la sală după ce a anunțat că divorțează. Cine este femeia

Pepe s-a filmat cu altă femeie celebră la sală, după ce  a anunțat că divorțează de Raluca Pastramă după opt ani de căsnicie. 

a

Cu cine s-a filmat artistul la sală

Pepe s-a filmat alături de o femeie celebră la sală și pare să fi trecut de vestea divorțului. Artistul s-a echipat corespunzător și a ales să meargă la sală. Pepe a avut parte de o surpriză de proporții după ce s-a întâlnit chiar cu Ozana Barabancea, o bună prietenă de-a artistului și o colegă de breaslă.

Cei doi păreau extrem de fericiți , în timp ce se strângeau în brațe. Pepe și Ozana Barabancea par să se înțeleagă foarte bine și au buna dispoziție la ei întotdeauna.

Pepe și Raluca merg pe drumuri separate

După opt ani de căsnicie și 9 ani de relație, Raluca și Pepe au ales să meargă pe drumuri separate. Vestea divorțului a fost un șoc pentru showbiz-ul românesc. Deși păreau o echipă solidă, cei doi au ales să meargă pe drumuri diferite.

Divorțul dintre cei doi va fi la notar, iar artistul a mărturisit că va păstra o relație amicală cu Raluca de dragul copiiilor. Cei doi au de împărțit, însă, și aproape jumătate de milion de euro.

„Vreau să fac un anunț extrem de important pentru mine și cred că și pentru voi. E trist, dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației. În momentul de față nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni.

Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și multe încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine. Chiar ne înțelegem foarte bine, pentru că am înțeles niște lucruri și eu și ea. Nu mai există tensiuni, ne-am asumat această separare și vrem să ne creștem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educația lor. (…) Suntem doi oameni maturi, ne asumăm. În momentul de față, fiind de comun acord, vom merge la notar și nu există nici un fel de proces, litigii sau alte speculații. Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, un motiv real, dar, dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Am încercat, am făcut tot posibilul”a mărturisit artistul pe canalul său de Youtube.

Sursa: redactia.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com