PEPE, DEZVĂLUIRI DESPRE FELUL ÎN CARE FIICELE LUI AU PRIMIT VESTEA DIVORȚULUI: „FIICELE NOASTRE NE-AU EXPLICAT”

Pepe și Raluca au decis ca după opt ani de mariaj să-și spună adio. Vestea nu a fost deloc ușor de încasat de fani, apropiați, dar mai ales de familie. Cu atât mai mult de fiicele lor, Rosa și Maria. Cu toate că fetițele sunt încă mici, artistul recunoaște că el a fost cel care a avut parte de suport din partea lor și nu invers. 

Artistul a fost invitat în cadrul unei emisiuni TV în care a făcut mărturisiri despre familia lui, cea care a mai rămas. Deși au existat numeroase zvonuri, bârfe și acuzații, Pepe susține că relația dintre el și Raluca Pastramă este una bună. Se înțeleg bine de dragul celor mici. Iar fetițele, nu doar că înțeleg situația, ci și îl ajută pe cântăreț să o depășească.

‘Suntem foarte bine. Credeți-ne pe cuvânt. Amintiți-vă filmulețul pe care l-am postat eu în urmă cu două luni. Suntem fix în momentul ăla. Ne înțelegem foarte bine, este totul ok. Că au mai fost mici greșeli pe la mijloc… Sincer, cred că mai mult fiicele noastre ne-au explicat nouă. Copiii au înțeles totul. Fetele au înțeles perfect.’, a spus Pepe la Antena Stars.

Pepe: „Copiii înțeleg”

Artistul susține că nu a fost deloc ușor să le spună Rosei și Mariei că mami și tati se vor despărți, dar a mizat pe sinceritate și pe puterea lor de înțelegere.

‘Copiii înțeleg. Dacă ești sincer cu copiii și comunici și dacă începi să explici, să stea ambii părinți de vorbă când se iau niște decizii, copiii înțeleg. Asta s-a întâmplat din prima zi. Am stat amândoi de vorbă cu copiii. Noi știm cel mai bine. Noi suntem sursa, despre noi este vorba. Important este să fim sănătoși și să luăm cele mai bune decizii, atât pe plan personal, cât și pe plan profesional. Cred că o sănătate psihică și fizică contează mult mai mult decât o dorință egoistă’, a mai spus artistul.

Pepe: „Nu a fost ușor pentru nimeni”

Potrivit declarațiilor făcute de artist, lucrurile între el și Raluca s-au liniștit și vor avea parte de un divorț pe cale amiabilă.  Deși nu îi este deloc ușor, Pepe  încearcă să-și facă viața frumoasă și să depășească orice obstacol.

‘Cred că nu a fost pentru nimeni ușor, indiferent dacă este vorba despre despărțire sau nu. A fost un an dificil pentru toată lumea. După pandemia asta lucrurile au stat cumva altfel și acum fiecare cum a înțeles. Mergem cu fruntea sus mai departe și încercăm să facem fiecare zi mai frumoasă cumva.’, a conchis el.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com