Pepe face mai mulți bani din muzică decât Raluca din grădiniță! Cum se împarte averea? Dezvăluiri exclusive

Pepe și Raluca au făcut bani frumoși împreună în ultimii 8 ani. Dacă interpretul a scos un profit serios din muzică, soția lui și-a deschis de câțiva ani o grădiniță în cartierul Colentina, în care s-au investit foarte mulți bani dar care a ieșit mai mult pe pierdere.Pepe a ieșit doar pe profit în ultimii 10 ani

a

Afacerea Ralucăi Pastramă constă într-o grădiniță situată în casa în care a copilărit, situată în zona Colentina. Inițial, imobilul a fost scos la vânzare, însă nu s-a găsit un client care să ofere suma cerută, așa că până la urmă, Raluza a preluat vila, a reamenajat-o și a transformat-o într-o grădiniță.

Rosa Maria Music SRL, firma la care Raluca Pascu este administrator și asociat, a fost deschisă în 2016, iar în primii doi ani a mers pe un profit minim. În 2018 și 2019, firma a început să facă bani (cifră de afaceri de peste 360.000 lei în 2019) însă business-ul s-a dovedit a nu fi atât de rentabil pe cât s-ar fi crezut la început. Anul trecut, firma a terminat cu un profit negativ de peste 210.000 lei și datorii de 810.000 lei. Raluca are 8 angajați. Chiar și așa, grădinița Ralucăi a ajuns pe locul 3 în Top Afaceri România Microîntreprinderi, sectorul 2, la domeniul învățământ preșcolar.

Pepe, la grădinița soției lui

Pepe și Raluca sunt separați de mai bine de două săptămâni însă cântărețul a anunțat că a rămas în relații foarte bune cu soția lui. Cei doi vor divorța la un notar, semn că deja s-au înțeles în legătură cu un posibil partaj. Raluca se trage dintr-o familie bogată și nu se pune problema că ar duce lipsă de ceva în cazul în care va rămâne singură.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com