PEPE, NEGOCIERI LA SÂNGE PE PLAJA DIN CANNES. IUBITA ARTISTULUI, LA UN PAS SĂ RĂMÂNĂ FĂRĂ PRODUSUL DORIT

La cinci luni după separarea oficială de Raluca Pascu, Pepe simte din nou fiorul dragostei. Yasmine este unul dintre cei mai apreciați make-up artiști din showbiz-ul românesc, ea fiind specializată mai ales în machiajul de scenă

În primăvara lui 2017, când a filmat clipul melodiei “Sentimente Intense”, Pepe a fost machiat de Yasmine Ody… care acum are statutul de iubită. Pepe și-a asumat noua relație cu tânăra și cei doi sunt în culmea fericirii. Acum se relaxează în Cannes, acolo unde au plecat împreună și cu vărul artistului.

Aflați pe plajă, un vânzător ambulant a venit imediat la ei ca să-și ”expună” marfa. Pălăriile colorate i-au luat ochii lui Yasmine, dar Pepe nu s-a lăsat până nu a ”negociat” la sânge.

Pepe: Mi se par scumpe. Poți să le iei mai ieftine? Ia vezi!

 Yasmine: Aveți și pe mai multe culori?”, a fost negocierea pe plajă.

Pepe, negocieri la sânge pentru niște pălării (sursa FOTO: Instagram)

Pepe își mai dorește copii

”Normal că-mi doresc să mă căsătoresc din nou cu acte. Dacă aș avea o relație, care este extrem de posibilă, până la urmă, poate mai urmează încă un copil, nu ai de unde să știi… Dar ce facem, mă? Ne castrăm? Ne eutanasiem? Dacă așa vrea Dumnezeu! Dar de ce? Dar de ce privezi următoarea iubită, următoarea relație de frumusețea de a avea un copil? Adică eu am deja doi! Ar fi super egoist din partea mea! De ce să nu oferi șansa fiecărei femei din viața ta? Te plimb, te respect, îți fac copii, dar fii cuminte! Fii cuminte și iubește-mă”, dezvăluia Pepe.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com