PEPE ȘI RALUCA, DIN NOU O FAMILIE? CEI DOI S-AU BUCURAT ALĂTURI DE FETIȚELE LOR DE O PLIMBARE ÎN PARC

Pepe și Raluca par că au îngropat securea războiului, cel puțin pentru moment. Recent, cei doi s-au bucurat de o ieșire în parc alături de cele mici și au părut din nou o familie fericită.

Cei patru au petrecut împreună după-amiaza zilei de luni în Parcul Herăstrău și au părut că s-au distrat de minune, la fel ca în vremurile bune. Pepe, Raluca și fiicele lor s-au dat în mașinuțe, în „Orășelul copiilor” și au petrecut momente frumoase împreună.

 „De dragul celor două fiice, Maria și Rosa, Pepe și Raluca s-au distrat câteva ore în ”Orășelul copiilor”, din Parcul Herăstrău, ca și când nimic rău nu s-ar fi întâmplat vreodată între ei. S-au dat, pe rând, în mașinuțe, împreună cu fetele care chiuiau de bucurie. Dacă vremea le va permite, cei doi au în plan repetarea acestei ieșiri în patru”, au declarat apropiați ai celor doi pentru impact.ro.

Pepe, deschis pentru o împăcare

Se pare că lucrurile nu merg prea bine pentru Pepe după despărțire. Artistul suferă destul de mult pentru că nu își mai vede fetițele zilnic și s-a refugiat în studio.

Mai mult, potrivit unor apropiați ai acestuia, artistul este chiar dispus la o împăcare, doar pentru ca lucrurile să revină la normal  și să se poată bucura de familia lui.

 „Micuțele plâng deseori după casa din Pipera în care au crescut, acolo unde camerele lor sunt și acum pline de jucării. În ceea ce-l privește pe Pepe, acesta suferă foarte mult și evită să vorbească despre relația cu Raluca. Artistul ar fi dispus să-și primească soția înapoi, chiar dacă ulterior despărțirii a aflat că Raluca ar fi avut ochi și pentru alt bărbat”, au mai spus apropiații pentru sura citată.

💥Pastila Emotionala cu Psiholog Ana-Cristina Babita, + invitat special Fotograf Alex Harabagiu 💥 💥 Subiectul emisiunii: Avantajele si dezavantajele de a avea un business de succes. 💥

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com