AD

ACTUALITATE

PERSOANELE FIZICE SUNT VIZATE DE ANAF. ÎNCEP CONTROALE MASIVE

todaymai 9, 2022

Background
share close
AD
AD
Persoanele fizice sunt vizate de ANAF. Încep controale masive

ANAF vizează persoanele fizice, în următoarea perioadă. Încep controale masive. Citește mai jos pentru a afla dacă ești pe listă.

Anunț important pentru toți românii. ANAF va începe controale masive, în următoarea perioadă, fiind vizate persoanele fizice. ANAF și reprezentanții Inspecției Muncii (IM) vor desfășura Acțiunea de Contro Cronos. Aceasta este menită să combată și să prevină sustragerea de la declararea și fiscalizarea muncii, potrivit businessmagazin.ro.

Prin această acțiune se dorește ca angajații din țară să beneficieze de acces la protecția confertă de legislația socială și de cea a muncii. Astfel, mai multe echipe de inspectori de muncă şi inspectori antifraudă fiscală vor începe să verifice firme din domeniile:
– construcţii şi servicii conexe;
– HORECA;
– întreţinerea şi repararea autovehiculelor;
– transport;
– gardă şi protecţie;
– înfrumuseţare şi întreţinere corporală;
– alimentaţie publică;
– comerţ;
– servicii de curăţenie.

ANAF și IM fac controale masive

Pe listă se află societățile care plătesc salarii subdeclarate faţă de media pe ramură și care au un procent mare de angajați cu salariul minim pe economie, dar și o cifră de afaceri mare – dar care este declarată foarte mică. De asemenea, sunt vizați și cei care beneficiază de împrumuturi semnificative de la asociaţi fără venituri justificative pentru creditări sau înregistrează neconcordanţe între informaţiile declarate privind tranzacţiile realizate şi cele declarate de partenerii de afaceri.

Se vor analiza și livrările nedeclarate sau achizițiile de bunuri și servicii care au afectat TVA-ul și impozitul pe profit.

Sursa: https://www.cancan.ro/

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com