PETRICĂ CERCEL, ÎNMORMÂNTAT AZI LA CIMITIRUL GHENCEA. DECIZIE DE NEÎNŢELES A FAMILIEI. FOTO EXCLUSIV

Petrică Cercel a fost infectat cu COVID-19 și internat de urgență în spital. Însă medicii nu au putut să îl salveze, iar pe data de 16 septembrie 2021, organismul său a cedat. Sicriul cu trupul fără viață al lui Petrică Cercel este acum la cimitirul Ghencea din București.  Acolo va fi înmormântat artistul care a plecat la ceruri înainte de vreme, lăsând un gol imens în sufletele familiei și ale prietenilor.

UPDATE, ora 14:45  / Florin Cercel, unul dintre cei trei fii ai lui Petrică Cercel, a venit îmbrăcat în camașă neagră, de doliu, făcând notă discordantă cu frații săi. 

UPDATE, ora 13:15 / Înmormântarea lui Petrică Cercel a fost amânată. Iniţial, familia programase ca funeraliile să înceapă la 14:30, însă au fost devansate pentru ora 16:00.

UPDATE: La funeralii a apărut și poliția!

Pe ultimul drum va fi condus de rude și prieteni, dar și colegi de breaslă. Rugămintea familiei a fost ca toată lumea care îi aduce un ultim omagiu lui Petrică Cercel să vină la funeralii îmbrăcată în alb. Deoarece albul reprezintă curățenie și puritate.Petrică Cercel, înmormântat azi la Cimitirul Ghencea. Decizie de neînţeles a familiei. FOTO EXCLUSIV00:08/00:25

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com