Pilde prețioase de la Lidia Fecioru. De cine trebuie să ne ferim și ce să-i cerem lui Dumnezeu

Lidia Fecioru este unul dintre cei mai cunoscuți bioenergoterapeuți și astrologi din România. Previziunile sale sunt unele dintre cele mai interesante și sfaturile sale pe măsură. A vorbit, printre altele, și despre oamenii de care trebuie să ne ferim în viață, dar și ce trebuie să îi cerem lui Dumnezeu atunci când ne rugăm.

a

Ce oameni să ocolim în viață

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat, în cadrul rubricii “Pilda zilei” din emisiunea “Adevăruri Ascunse” de la Antena 3, oamenii pe care trebuie să îi evităm în această viață. De la specialist aflăm că nu toți oamenii din jurul nostru trebuie păstrați, ci pe unii dintre ei ar trebui să îi ținem departe, pentru că nu aduc nimic bun în viața noastră.

Specialistul ne recomandă să stăm departe de oamenii mândri și lăudăroși, care dau impresia că le știu pe toate și, de fapt, ei nu știu nimic și cer ajutorul doar pentru a demonstra cât sunt de buni. Trebuie să ținem alături de noi oamenii lângă care ne simțim bine, lângă care putem evolua și să ne îmbogățim.

“Oamenii care spun Eu ştiu! Dar ştiam!, ei pretind că le ştiu pe toate. Dar dacă le ştiu pe toate, de ce au mai venit să întrebe. Sunt cei mai nesuferiţi. Nici nu trebuie să stai să-ți pierzi timpul.

Există o zicală foarte frumoasă. Se spune că lângă omul bogat, îmbogățești, lângă cel sărac, sărăcești și lângă cel deștept, te faci mai deștept” spune Lidia Fecioru.

De ce să nu râdem de trecutul oamenilorBioenergoterapeutul a explicat de ce este indicat să trăim doar pentru noi și să nu avem așteptări de la nimeni, dar nici să ne amuzăm de trecutul altora, pentru că în viitor am putea avea parte de aceleași trăiri.

Specialistul consideră că trebuie să ne iubim așa cum suntem și să trăim din plin fiecare clipă.

„Niciodată să nu râdem de trecutul nimănui, pentru că noi nu ne cunoaştem viitorul. Nu trebuie să aşteptăm de la nimeni nimic. Absolut nimic. Să trăim pentru noi şi pentru ceea ce noi putem face pentru noi. Să încercăm să ne iubim”, a spus Lidia Fecioru.

Cât despre ceea ce îi cerem lui Dumnezeu, Lidia spune să fim foarte atenți. Specialilstul ne recomandă să nu aspirăm la o viață ușoară, ci să cerem de la Cel de Sus să fim puternici și să trece peste orice.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com