AD

ACTUALITATE

Pilot de avioane de pasageri prins după 20 de ani că nu are diplomă

todaymartie 10, 2023

Background
share close
AD
AD

La noi apar medici falşi, în Africa de Sud, piloţi falşi. Un bărbat a efectuat zboruri mai bine de două decenii, fără să fi participat vreodată la un curs care să-i asigure o diplomă.

Bărbatul a fost descoperit la sfârşitul anului 2018, după un incident produs în timpul unei curse pe ruta Africa de Sud-Germania. Aflat la manşă, el a efectuat în aer manevre care i-au dat de gândit echipajului şi care au pus în pericol viaţa celor din avion. Investigat, bărbatul a recunoscut totul. În funcţie de experienţă, piloţii din Africa de Sud pot ajunge să aibă un salariu chiar şi de 40 de mii de euro pe lună.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com