Planeta Uranus intră în opoziție cu Soarele. Care sunt zodiile cele mai afectate

În noaptea de 4 spre 5 noiembrie, Planeta Uranus intră în opoziție. Evenimentul astrologic oferă cu adevărat un spectacol natural, dar aduce și o mulțime de surprize pentru unele zodii. Toți nativii vor fi afectați de această mișcare, dar doar unele zodii vor simți cu adevărat influența.

a

Zodiile și Uranus în opoziție

Taur, opoziția Uranus vă va face să fiți mai confuzi și mai conflictuali decât de obicei și extrem de agitați. Parcă nu mai ajungeți deloc la o înțelegere cu cei din jur și nu vreți să ascultați părerea celorlalți. Vi se pare că nimeni nu are idei la fel de bune ca ale voastre și vă simțiți superiori, deși nu aveți niciun motiv să apelați la această atitudine.

Uranus provoacă pentru Raci o adevărată zguduire, care provoacă schimbări majore din adâncul ființei voastre. În timpul acestei mișcări, ne dezvăluim calitățile noastre fundamentale, acelea care ne definesc ca persoane. Astfel, cei din jur își vor da seama de cum suntem noi cu adevărat și îți vor schimba părerea despre noi, poate chiar în bine.

Pentru Balanțe, perioada care urmează este încărcată de suspans și surprize. Veți avea parte de multe realizări, mai ales în plan sentimental. Vă veți bucura de un mare echilibru și după 5 noiembrie veți putea să selectați mai ușor oamenii răi de cei buni, cu care aveți multe lucruri în comun și care vă înțeleg în orice situație.

Schimbări de la 5 noiembrie

Scorpionii învață acum să spună lucrurilor pe nume, pentru a nu lăsa frustrările să se acumuleze. Nu mai suportă să țină în ei părerea pe care o au despre ceilalți și lucrurile care îi deranjează la ei, motiv pentru care decid să fie mai sincer decât niciodată. Această sinceritate va fi apreciată de cei din jur, dar nu chiar de toți.

Vărsătorii se vor bucura de aliați și prieteni buni cu care vor putea schimba lumea, dacă își doresc asta. Aveți în jurul vostru oameni buni, care vă fac să vă simțiți bine mereu, dar nu le permiteți să vă dovedească cum sunt ei cu adevărat. V-ați cam pierdut încrederea în oameni, nu știți din ce motiv.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com