Polei și ceață în mai multe zone din țară. Șoferii atenționați să circule prudent

Polei și ceață în mai multe zone din țară. Polițiștii rutieri le recomandă șoferilor mai multă prudență în trafic. Este contextul propice de producere a evenimentelor rutiere din cauza vitezei neadaptate la condițiile meteorologice.

a

Polei și ceață în mai multe zone din țară

ANM a emis o informare meteo de polei și ceață în mai multe zone din țară. Informarea este în vigoare la acest moment și va rămâne valabilă până marți 12 ianuarie, ora 06.00.

Precipitații sub formă de ploaie se înregistrează pe arterele din Muntenia, Oltenia, Banat și Dobrogea. Lapoviță se semnalează pe mai multe drumuri naționale din județele Tulcea, Vâlcea și Mehedinți.

De asemenea, în condiții de ninsoare se circulă pe arterele rutiere din Timiș, Caraș-Severin și Hunedoara.

Potrivit Info Trafic, ceață densă se semnalează pe mai multe drumuri naționale din județe precum Arad, Timiș, Satu Mare, Sibiu și Mureș.

Polițiștii rutieri recomandă șoferilor prudență

În acest context, polițiștii rutieri îi îndeamnă pe șoferi să fie atenți și să circule cu mai multă prudență. Pentru prevenirea accidentelor de circulație, polițiștii rutieri îi sfătuiesc pe șoferi ca, înainte de a pleca la drum, să se asigure că au autovehiculul echipat corespunzător pentru circulația în condiții de iarnă, să adapteze în permanență viteza de deplasare, să nu efectueze manevre periculoase la volan, să utilizeze pe timpul zilei luminile de întâlnire și să mărească distanța de siguranță față de vehiculele dinainte.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a transmis, duminică, faptul că de dimineață nu sunt semnalate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația întreruptă din cauza vreunui eveniment rutier sau a vremii nefavorabile, nici probleme semnificative privind fluența traficului pe arterele principale.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, probabilitatea de apariție a intervalelor de timp cu precipitații va fi ridicată pe aproape întreg parcursul săptămânii viitoare, iar din a doua parte a acesteia vremea va deveni mai rece decât în mod normal la această dată.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com