Polițista Adela i-a lăsat soțului mesajul de adio și s-a sinucis în baia din Gara Strehaia: ”A sunat-o imediat înapoi”

O nouă tragedie îndoliază România! La doar 25 de ani, polițista Adela s-a sinucis în baia din Gara Stehaia. A apucat doar să-i transmită un mesaj de adio soțului ei. Bărbatul nu a mai reușit să îi mai vorbească.

a

Adela, polițista care s-a sinucis în baia din Gara Stehaia, nu a vorbit cu nimeni la telefon înainte de a recurge la gestul extrem. Tânăra de doar 25 de ani i-ar fi dat doar un mesaj soțului ei, după care și-a închis telefonul.

Ies la lumină detalii cutremurătoare despre ultimele clipe din viața Adelei, polițista care sinucis în baia din Gara Strehaia, la scurt timp după ce a intrat în tură. Unul dintre apropiații tinerei face mărturii cutremurătoare despre mesajul de adio trimis soțului.

Mesajul de adio al Adelei, polițista care s-a sinucis în baia din Gara Strehaia

Polițista Adela suferea de ceva timp de depresie. Apropiații ar fi încercat să o ajute chiar. Dar cu toate acestea, polițista a decis să recurgă la gestul extrem.

La prima oră a dimineții i-ar fi dat un mesaj lui Sorin, soțului ei, și i-a spus cât de mult îl iubește și că îi pare rău că trebuie să facă acest gest, dar nu are încotro. După, ea și-a închis telefonul și a plecat în baia din gară unde s-a împușcat.

Bărbatul a sunat-o imediat înapoi, însă nu i-a mai răspuns nimeni. Așa se face că i-a anunțat imediat colegii care au pornit în căutarea sa. care au găsit-o într-o baltă de sânge. 

„În această dimineață, Adela i-a trimis un mesaj de adio lui Sorin spunându-i că îl iubește și că îl roagă să o ierte pentru ce va face. Însă nu vede alta ieșire din depresie. Sorin a sunat-o imediat înapoi, însă Adela își închisese telefonul. După aceea Sorin l-a sunat pe șeful Adelei și l-a rugat sa verifice unde se afla Adela. Nu a fost nicio discuție telefonică cu Sorin inainte”, a spus prietenul Adelei pentru observatornews.ro.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com