POLIȚISTUL MARIAN GODINĂ JUDECĂ ASPRU ACȚIUNILE SUPERIORILOR SĂI: „DESPRE CE SIGURANȚĂ VORBIȚI, CÂND VĂ ÎNTÂLNIȚI CU INTERLOPII?”

Renumitul polițist Marian Godină, urmărit de mii de oameni pe rețelele de socializare, a scris un întreg articol pe blogul său despre atitudinea și acțiunile superiorilor săi în ceea ce privește întâlnirea secretă cu interlopii din București.

Mai exact, Godină a taxat dur faptul că mai marii Poliției Române s-au întâlnit pe ascuns, în noaptea dinaintea înmormântării lui Emi Pian, cu liderii clanului Duduianu, pentru „a negocia pacea”.

Reuniunea dintre autorități și interlopi a părut că nu este prima organizată de aceștia. Polițistul iubit de mii de români pentru acțiunile eroice din trecut, a fost extrem de deranjat și de modul în care șefii săi au reacționat după ce întâlnirea cu interlopii a fost făcută publică.

„Am așteptat azi, cu mare nerăbdare, ora 14, pentru a asculta declarația de presă anunțată la MAI.
N-am înțeles niciodată de ce ora 14 nu e ora 14:00 și tot timpul se lasă așteptați, dar mie îmi denotă o lipsă de respect față de public.

Trecând peste asta, am putut observa încă de la început lipsa mascaților care să flancheze vorbitorii și care, după mintea unora, să dea forță cuvintelor cu greu citite de pe foi. Între noi fie vorba, nu înțeleg de ce ar trebui să vii cu niște explicații simple despre ce ai făcut sau nu ai făcut și să ai nevoie să citești de pe foi. Mi se pare că e ca și cum te-ar întreba cineva cum a fost în concediu și ar trebui să ai nevoie de un discurs scris pentru asta. În fine…sunt eu răutăcios. Și oricum, mai tare mă interesau explicațiile decât dacă erau citite sau nu. Așa că am așteptat să treacă ora 14 și să înceapă declarația.”, și-a început Godină „pledoaria”.

„Despre ce siguranță să vorbești când te întâlnești cu interlopii ca să negociezi pacea??”

„Ne-a explicat și domnul Vasilescu despre grija pe care o poartă cetățenilor și cum s-a acționat foarte bine pentru siguranța noastră. Din nou mi-a fost rușine.
Despre ce siguranță să vorbești când te întâlnești cu interlopii ca să negociezi pacea??? Dar mai ales mă irită cuvântul ăsta, interlop. Cum să zici de unii că sunt interlopi dacă ăia sunt liberi? Păi dacă știi că-s interlopi, că au clanuri, că fac infracțiuni, de ce sunt oamenii ăia liberi? Și mai ales, de ce într-o țară lovită de pandemie, în care zeci de familii și-au îngropat morții fără să-i poată vedea, șefii Poliției se întâlnesc cu clanurile pentru a le îmbuna?

De ce nu pot să tac? E simplu: de fel nu prea îmi pot ține gura, dar acum cu atât mai mult sunt afectat de situația asta. Imaginea Poliției e tot mai jos, iar mascații sunt văzuți ca bocitoarele de la priveghi. Păcat de oamenii de la talpa instituției, cei care duc greul și în capul cărora se sparg prostiile pe care le fac alții.
Da, a fost o situație specială, dar dacă nu știai să o rezolvi, te puteai cere acasă.
Deși rezolvări erau multiple, fără circ, fără scandal și fără întâlniri nocturne.
Sau am ajuns să ne rugăm de infractori să respecte legea?
Cică s-a mers pe prevenire. Serios? Dar cu omul care merge fără mască cu autobuzul mai face cineva prevenire? Cu miile de români amendați în pandemie, pe bună dreptate amendați, s-a întâlnit cineva să-i roage să respecte legea?
Am așa o lehamite…”, a scris Marian Godină pe blogul său.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com