Posta Romana a facut anuntul. Toti romanii cu pensii si salarii mici vor primi asta acasa

Posta Romana a anuntat ca a semnat, miercuri, la sediul Ministerului Investitiilor si Proiectelor Europene (MIPE), conventia pentru distribuirea voucherelor sociale pe suport electronic pentru sprijinirea persoanelor vulnerabile.

a

Conform comunicatului companiei, documentul semnat de ministrul de resort, Marcel Ioan Bolos, si directorul general al operatorului national de servicii postale, Valentin stefan, reglementeaza modul in care cardurile vor fi distribuite beneficiarilor.

Distribuirea catre destinatari a cardurilor va fi facuta la domiciliile acestora, intr-un termen de maximum cinci zile lucratoare de la primirea acestora din partea emitentilor autorizati, intreaga perioada de valabilitate a conventiei fiind de 18 luni de la semnarea documentului.

“Prin semnarea acestei conventii, Posta Romana subliniaza, inca o data, rolul strategic pe care il are intre institutiile statului roman, realizand legaturile dintre acestea si cetateni. Ma bucura faptul ca ramanem la acelasi nivel de incredere pentru Executivul Romaniei, prin desfasurarea acestui program extraordinar de important pentru segmentul populatiei care are atata nevoie de sprijin in aceasta perioada grea, marcata de criza economica”, a declarat Valentin stefan, directorul general al Postei Romane.

Aproximativ trei milioane de persoane din categorii vulnerabile urmeaza sa primeasca cardurile emise pentru programul temporar “Sprijin pentru Romania”, care are alocat un buget de 3,1 miliarde lei, prin bugetul MIPE si din fonduri europene nerambursabile.

Ministrul Investitiilor si Proiectelor Europene, Marcel Ioan Bolos, a semnat contractele pentru emiterea cardurilor necesare pentru plata ajutoarelor sociale in valoare de 250 lei, acordate persoanelor defavorizate. Castigatorii achizitiei directe realizate de MIPE sunt Edenred, Sodexo si UpRomania.

Banii, oferiti in patru transe pana la sfarsitul acestui an, vor putea fi folositi pentru cumpararea de produse alimentare de baza si/sau pentru asigurarea de mese calde. (Agerpres)

Sursa: https://noutati.info/

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com