Poți vedea pisica din această fotografie? Este testul momentului

Această imagine a creat vâlvă în mediul online și a generat ample dezbateri între internauți. Și totul deoarece în respectivul decor se află și o pisică, foarte bine camuflată încât se pierde în peisaj. La drept vorbind am putea considera că e vorba de o „pisicameleon”.

Așadar, o pisică talentată în arta camuflajului dormitează în grămada de lemne din această fotografie. Crezi că poți să o găsești cât mai rapid?

Poza a fost postată de un utilizator Reddit și a stârnit multă agitație pe internet. Unii căutători ai pisicii au intrat în panică după un minut sau două și au răspuns că nu e nicio pisică sau dacă era a fost ascunsă cu mijloace de editare foto.

Pisica ascunsă în imagine a devenit virală pe net

În timp ce unora le-a luat doar 10 secunde să o găsească (sau așa se laudă), alții nu au reușit decât după 4-5 minute de căutare și de nervi. Însă la finalul acestui articol vei găsi soluția în cazul în care vrei să te asiguri că nu a fost nicio păcăleală și pisica chiar există în poză.

Abia după ce ai găsit răspunsul, ți se pare ciudat cum de nu ai văzut-o de la bun început acolo…

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com