Poveste cutremurătoare. Soţul m-a înşelat cu sora mea

Ce poate să doară mai tare în iubire decât dubla trădare? O mulţime de întrebări îmi joacă acum prin minte, dar încă nu am un răspuns la toate… Poate că-i mai bine aşa.

a

Cum a început povestea noastră

Aveam 17 ani, era sfârşit de iulie şi alesesem să merg în vacanţă la bunicii mei. Mai aveam o lună până să devin majoră şi-mi doream, cumva, să mă bucur de ultimele clipe de adolescenţă, de libertate, de zilele în care nu am ceva anume de făcut, ci doar să mă bucur de viaţă şi-atât. Bunicii mei aveau o fermă de cai şi acolo lucra, pe timpul verii, un student la medicină veterinară – Anton. El m-a învăţat cum să mă apropii de aceste animale deosebite.

Eram extrem de timidă şi, de fiecare dată când ne vedeam, îl salutam evitându-i privirea. Asta pentru că simţeam că în prezenţa lui devin agitată: palmele începeau să-mi transpire, vocea să mi se îngâtuie şi nu voiam să-şi dea seama de asta sub nicio formă. Petreceam mult timp împreună, vorbeam în fiecare zi câte-n lună şi în stele – îmi dădea sfaturi de viaţă, îmi povestea despre experienţele prin care a trecut, iar eu nu mă mai săturam să îl ascult. O lună am fost doar prieteni, până când…

M-a sărutat pe neaşteptate

Într-o seară, după ce am gătit tot felul de bunătăţi, ne-am strâns mai mulţi tineri în hambar şi-am organizat un fel de masă – am improvizat scaune şi-o masă din paleţi de lemn, peste care-am aşezat bucatele. Anton a adus o sticlă de vin roşu cu un gust pe care mi-e imposibil să-l descriu în cuvinte, atât de bun era, fapt pentru care am băut mai mult decât ar fi trebuit. Aşa am prins curaj şi-am putut să fiu mai deschisă cu el, iar seara s-a sfârşit cu un sărut – primul meu sărut.

Căsătoria şi sarcina

Ne-am îndrăgostit rapid, pentru ca la finalul anului să stabilim deja data nunţii. Îl iubeam şi simţeam că lângă el voi sta o viaţă întreagă, aşa că n-am ezitat nicio clipă să fac marele pas. La un an distanţă, aveam un copil care ne însenina viaţa. În urma sarcinii am luat aproximativ 25 de kilograme în greutate. Din femeia înaltă şi suplă care eram, am devenit o gospodină cu o siluetă nu tocmai armonioasă. Însă nu mi-a părut rău nicio clipă, era preţul pe care orice proaspătă mamă îl plăteşte pentru minunăţia de suflet din viaţa ei.

Comparaţii dureroase

Deşi mă iubea foarte mult, Anton a început să mă compare cu sora mea, Ana, care era de-o vârstă cu mine şi care-mi semăna perfect – fiindcă în familia noastră suntem două surori gemene şi-un frate. Femeie singură, cu o carieră înfloritoare, a investit permanent în imaginea ei, şi a arătat dintotdeauna de milioane. Iniţial, aceste comparaţii nu mă deranjau, însă cu timpul au devenit supărătoare. Ne vedeam destul de des cu sora mea şi de fiecare dată aveam o senzaţie ciudată. Nu era vorba de invidie sau de ceva de genul ăsta, nici vorbă – dar ceva care mă neliniştea.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com