POVESTEA bărbatului care a cerut ajutorul jandarmilor de la Judecătoria Toplița: „Nu aveți cumva niște haine, că mi-e frig?!”

„Nu vă supărați, doamnă, cum aș putea ajunge la Boldești? Trebuie să merg acasă, la familie și nu știu cum, că nu sunt de aici.
-Nu știm, dar ne interesăm!”

a

Jandarmii au luat legătura cu colegii de la Poliția Hărmăneștii Vechi, polițistul de acolo confirmând că bărbatul locuiește în satul Boldești, din județul Iași.

-Puteți ajunge acolo cu un autobuz. Dar aveți bani de bilet?
-Nu, nu am.
La scurt timp, cu privirea în pământ, bărbatul i-a întrebat pe jandarmi:
-Nu aveți cumva niște haine, că mi-e frig?!”.

Bărbatul lucrase până în urmă cu câteva zile, dar din motive personale a hotărât să se reîntoarcă acasă, fără să aibă cu el bani sau un telefon cu care să poată lua legătura cu familia.

Pentru că bărbatul nu știa nici unde e autogara din Toplița, unul dintre jandarmi s-a oferit să-l ducă la autobuz.

Colegii săi s-au asigurat că bărbatul va avea bani pentru transport și au decis să-l și îmbrace pe omul ale cărui haine deteriorate nu-l mai protejau de frig.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com