Povestea dramatică a Corinei Dănilă. Ce s-a întâmplat cu vedeta după ce și-a pierdut casa

Îndrăgita actriță, Corina Dănilă a trecut printr-o perioadă dramatică, după ce tribunalul i-a luat casa pe care o achiziționase printr-un credit în franci elvețieni.

Se pare că vedeta nu a avut noroc nici pe plan sentimental, aceasta având mai multe relații eșuate, fiind măritată o singură dată cu un prezentator cunoscut.

Corina Dănilă a trecut prin clipe îngrozitoare. Vedeta și-a pierdut casa

Chiar dacă este frumoasă și talentată, ghinionul nu a stat departe de ea. Corina Dănilă a divorțat de singurul ei soț, prezentatorul de știri sportive, Vali Moraru, aceștia fiind cununați de Romanița și Adrian Iovan.

După căsnicia eșuată, Corina s-a implicat într-o relație cu omul de afaceri Peter Imre, de care s-a despărțit imediat, și a mai avut o relație cu Norris Mageanu din care a rezultat o fetiță, dar din păcate nici această relație nu a durat mult.

După aceste eșuări, Corina și-a pierdut și casa pe care a achizionată print-un împrumut bancar împreună cu Norris. După despărțirea de acesta, actrița nu a mai putut plăti împrumutul, motiv pentru care a fost scoasă din casă de bancă.

De parcă nu era de ajuns, Corina s-a aflat în pericol de disponibilizare la TVR, dar a fost salvată fiind considerată un caz social.

Corina Danila si RIANNA
Corina Danila si fiica ei
Corina Danila si Norris
Corina Danila si Norris

Ani de zile s-a luptat pentru a-și recupera locuința

Corina Dănilă s-a luptat ani de zile pentru a-și salva casa, dar din păcate nu a reușit. Aceasta a afost executată silit de bancă pentru că nu își plătea ratele. Vedeta și Norris s-au împrumutat în perioada relației de 460.000 de franci elvețieni pentur a-și cumpăra casa, dar viața sa a luat o întorsătură dureroasă, atât pe plan sentimental, cât și pe plan financiar.

Cândva, actrița se afla în plin plan pe marile ecrane, dar cu timpul imaginea sa a intrat într-un con de umbră.

În momentul de față, Corina Dănilă își crește singura fata, pe Rania Măgean în vârstă de 15 ani. Absolventă a Facultății de Teatru, Corina s-a dedicat în ultima carierei sale de actriță, apărând în mai multe piese de teatru, unele produse de TVR, altele puse în scenă la teatrele din Capitală.

Sursa: redactia.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com