Povestea emoţionantă a Cristinei Ciobănaşu! A fost adoptată de Ruxandra Ion, dar tânăra actriţă încă ţine legătura cu familia sa

În urmă cu 12 ani de zile, povestea Cristinei Ciobănaşu era cunoscută de o ţară întreagă. Ea participa la emisiunea „Dansez pentru tine”, de la Pro TV. Pe atunci, fetiţa trăia cu bunica sa şi fratele, într-o singură cameră, nu aveau nici baie şi nici bucătărie. Alex Velea a fost impresionat imediat şi a decis să danseze pentru ea împreună cu Cristina Stoicescu. Amândoi au luptat pentru ca micuţa să aibă o viaţă mai bună. 

Povestea ei a fost văzută de milioane de români, dar, mai ales, de o femeie cu suflet mare: Ruxandra Ion. Ea este mama ei adoptivă. Viaţa a luat-o pe un drum neaşteptat pentru Cristina care s-a mutat la de Botoşani la Bucureşti, şi a locuit mai mult timp în casă fostului director al postului Acasă TV. Imediat a terminat şcoala gimnazială, a urmat şi liceul în Bucureşti. Cristina Ciobănaşu absolvit Liceul de Arte Dinu Lipatti, secţia actorie.

Să nu credeţi că tânăra actriţă a uitat de unde a pornit, de cea care i-a dat viaţă, de familia sa. Cristina Ciobănaşu ţine legătura constant cu cei dragi, cu mama biologică, nu s-a ferit niciodată să o arate publicului. Priviţi în galeria foto imagini cu familia ei!

Acum, la 23 de ani, Cristina Ciobănaşu are o carieră cum mulţi şi-ar dori. A jucat în filme, în seriale, printre care şi „Fructul oprit”. Din păcate, ea nu a mai apărut în producţia „Sacrificiul”. Pentru 2020 însă, actriţa a decis să îşi termine facultatea pe care a început-o acum cinci ani de zile, întocmai ca personajul pe care ea îl interpretează în serialul Sacrificiul: „Iris alege să îşi facă studiile la Milano, prin urmare va apărea mai puţin, iar acest lucru îmi dă mie ocazia să îmi reiau studiile pentru că am îngheţat anul 3 de la Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice de la SNSPA când filmam pentru <Fructul Oprit>. Apoi mă gândesc să fac un master în actorie, pentru că asta este meseria pe care o practic de 10 ani”.

Cristina Ciobănaşu se iubeşte cu Vlad Gherman

Cristina Ciobănaşu şi-a început relaţia cu actorul Vlad Gherman pe 18 martie 2012. Începând din 2014 cei doi sunt logodiţi, dar au anunţat că nu intenţionează să facă nunta prea curând. 

Foto: Facebook

Loading...

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE