POVESTEA EMOȚIONANTĂ A LUI ALEXANDRU, UN VETERAN DE RĂZBOI DE 96 DE ANI. CE S-A ÎNTÂMPLAT, ATUNCI CÂND A MERS SĂ-ȘI SCHIMBE OCHELARII

Unele povești de viață sunt menite să impresioneze și să îți facă pielea de găină. Domnul Alexandru din Iași are 96 de ani, este veteran de război, iar de curând a avut nevoie de o înlocuire a lentilelor.

Pe grupul „Ești din Iași dacă…”, un internaut a împărtășit o poveste emoționantă legată de un veteran de război, care a mers la optică pentru a-și schimba vechile lentile, cu unele noi, pentru a putea vedea din nou. Acolo, bătrânul a avut parte de o adevărată surpriză, întrucât, impresionați de vârsta lui înaintată și de ceea ce a fost în această viață, dar și de sacritificiile făcute în război, angajații de la optică medicală au decis să-i schimbe ochelarii complet gratuit.

„Domnul Alexandru a venit la noi cu o ramă pentru a-i monta pe ea o pereche de lentile.
Dialog:
– De când aveți această ramă?
– Nu mai știu…!
– Câți ani aveți?
– 96 de ani, 4 Luni…azi pe cât suntem…?
– Pe 25 Martie…
– 96, 4 Luni și 18 zile…îs veteran de război” se arată în postarea de pe grupul de Facebook.

Veteranul de război a avut parte de ochelari gratuiți

Angajații i-au oferit bătrânului de 96 de ani o pereche de ochelari complet gratuit, considerând că acesta este un gest prea mic pentru lucrurile pe care veteranul de război le-a făcut pentru libertatea noastră.

„Felicitări Optica Medicala Vision For You – Iaşi
„🙏 Normal că i-am oferit ochelarii gratis. Dacă acum când putem nu ajutăm, dacă acum când este greu nu ajutăm, dacă atunci când descoperim un om ca Domnul Alexandru…un om care a stat în ADEVĂRATA Linie 1 și a luptat pentru libertatea noastră de azi…atunci când?” se mai arată în postare.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com