Povestea emoționantă a unui tată semi-paralizat. Ce sacrificii face pentru fiica sa

Povestea emoționantă a unui tată semi-paralizat

Povestea emoționantă a unui tată semi-paralizat. Jurnalista Cora Muntean a fost martora unei povești de viață emoționantă. Ziarista a vrut să împărtășeasca o experiență trăită în interiorul metroului, la Victoriei. Un bărbat semi-paralizat i-a atras atenția, iar povestea lui de viață avea să emoționeze sute de internauți.

a

Povestea emoționantă a unui tată semi-paralizat. Ce sacrificii face pentru fiica sa

Metroul poate fi un loc unde poveștile de viață pot deveni o lecție pentru fiecare dintre noi. În interiorul transportului în comun, oamenii își pot împărtăși supărările, dar și momentele fericite. Jurnalista Cora Muntean a avut parte de o experiență de neuitat în metroul, din stația Victoria, din București. Ziarista a împărtășit în mediul online povestea de viață a unui tată semi-paralizat, care muncește pentru a-i oferi fiicei sale o viață decentă. Povestea integrală a fost redată pe pagina de Facebook MetroCrush.

Jurnalista povestește că a observat în metrou un bărbat care circula greu, având un picior paralizat. Nu a găsit un loc liber, așa că s-a așezat lângă jurnalistă și a întrebat-o de stația 1 Mai. După ce amândoi s-au așezat pe scaunele de la metrou, jurnalista Cora Muntean a observat că bărbatul a scos din geantă o pungă în care era un ursuleț alb imaculat. „La metrou, la Victoriei, era în fața mea. Își forța piciorul stâng să-l asculte și să pășească peste golul dintre tren și peron. La fel ca restul lumii, am vrut să-l ocolesc, să mă arunc în vagon, să prind loc. Când s-a clătinat, am stat în spatele lui și am întins puțin mâna spre el, dar a reușit singur. Ne-am prins amândoi de bara din mijloc și m-a întrebat ceva. Nu am înțeles și nu doar din cauza măștii. Pe care erau două urme de degete negre, parcă funingine. Și-a dat puțin masca la o parte și m-a întrebat de stația 1 Mai. Atunci i-am observat gura strâmbă, pe care, repede, și-a ascuns-o sub mască”, isi incepe povestea jurnalista.

Cora Muntean

I-a cumpărat fiicei sale un ursuleț

Bărbatul a afișat un zâmbet, în timp ce privea jucăria de plus. Atunci s-a uitat la jurnalista Cora Muntean și i-a mărturisit că i-a cumpărat fiicei sale ursulețul. Din vorbă în vorbă,acesta a povestit că este semi-paralizat și că se întorcea de la o persoană la care a muncit.

„A scos, cu două degete negre, murdare de funingine, o pungă transparentă în care era un ursuleț. Din pluș, alb ca spuma laptelui. Mi-a surprins privirea și mi-a spus, trăgându-și puțin masca: „L-am luat pentru fetița mea. Va fi tare fericită”. M-am tras mai spre el și am aflat că a fost la cineva să muncească și așa a reușit să ia ursulețul. La 1 Mai, tot la muncă merge. Mi-am deschis geanta, dar nu am apucat să fac nimic.

A întins mâna murdară spre mine, dar la jumătatea drumului s-a oprit, să nu mă atingă: „Să nu-mi dați bani! Sunt doar semi-paralizat, nu cerșetor. Mâinile, și mi-a arătat palmele, le pot folosi”. „A, nu, am încercat eu să mă scot, deși bani voiam să-i dau, căutam o mască. Poate am una nouă și v-o ofer”. „O mască, da. Asta e cam murdară”. I-am dat masca, s-a întors puțin cu spatele spre mine și și-a schimbat-o. Cea veche și murdară a împăturit-o atent și a pus-o în rucsac. „O spăl diseară”, a spus el„, a mai spus jurnalista Cora Muntean.

Sursa: https://redactia.ro/

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com