POVESTEA FEMEII DIN ROMÂNIA CARE ȘI-A NUMIT GEMENII CORONA ȘI VIRUS. MEDICII BRITANICI AU POVESTIT: „AM CREZUT CĂ”

Româncă de 21 de ani care locuiește în Londra a născut duminică (n. r. 29 martie 2020) o pereche de gemeni perfect sănătoși în spitalul The Royal London Hospital din capitala Marii Britanii.

Argenitina Ordonanța nu a stat foarte mult pe gânduri și și-a numit copiii, un băiat și o fetiță, Virus și Corona, susținând faptul că, în cadrul etniei din care face parte, e o tradiție să dai nume cu semnificație temporală sau locală, care să nu permită împrejurărilor ce au însoțit nașterea să fie estompate de vreme, relatează branapress.com.

Nu avea niciun nume planificat

Tânăra a declarat pentru presa locală că nu avea idei de nume de aceea a făcut această alegere cel puțin ciudată.

„Nu aveam niciun nume planificat și un medic mi-a sugerat să le numesc Corona și Virus, deoarece am aflat că am fost infectată cu COVID-19 chiar cu o săptămână îniante de naștere.

Mi s-a părut că este o idee minunată, la noi e o tradiție în acest sens, chiar eu am fost botezată după ordonanța de reținere pe care o primise tata după ce găsise lângă gară vreo câteva tone de fer vechi pe care le dusese la REMAT”, a spus Ordonanța jurnaliștilor.

Reacția personalului unității medicale

Medicul John Borison, de la Spitalul The Royal London Hospital, a declarat că a intenționat doar ca numele să fie o glumă, dar se bucură că mama copiilor, este bine după naștere, precum și ambii copii.

„I-am spus că ar trebui să le numească Corona și Virus ca o glumă, dar se pare că a luat-o în serios. Oricum e mai bine decât ce avea în cap, voia să-I numească O2 și Arena, că o impresionase pe ea centrul nostru multifuncțional din Peninsula Square”, a spus râzând doctorul John Borison.

Medicii londonezi, obișnuiți cu astfel de situații

Medicii Spitalului londonez au susținut că s-au obișnuit deja cu astfel de episoade exotice. În 2017, spune personalul medical, o mamă de origine africană și-a numit unul dintre copiii săi Malaria, după ce a fost diagnosticată cu boala, iar în 2018, o altă femeie, originară din Republica Moldova, a numit-o pe fiica sa Gonorrea, după ce a fost vindecată de un episod sever al bolii cu transmitere sexuală.

Menționăm că articolul a fost publicat pe branapress.com în urmă cu 3 zile iar ulterior a fost șters.

Sursa: cancan.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com