AD

ACTUALITATE

Povestea impresionantă a lui Cristian, un copil extrem de special. Mama a fost sfătuită să nu-i dea naștere

todaymartie 13, 2022

Background
share close
AD
AD
Povestea impresionantă a lui Cristian, un copil extrem de special.

Povestea impresionantă a lui Cristian, un copil extrem de special. Are 9 ani, dar este un adevărat geniu. Cristian are o gândire rapidă, a învățat engleza de unul singur, deși este abia în clasa a IV-a. De asemenea, tânărul reușește să rezolve orice problemă la matematică, uimind-o pe învățătoarea sa.

Povestea impresionantă a lui Cristian, un copil extrem de special. Mama a fost sfătuită să nu-i dea naștere

Povestea impresionantă a lui Cristian, un copil extrem de special. Cristian ar trebui să fie un adevărat exemplu pentru copiii din ziua de azi. La doar 9 ani, Cristian este un copil special, cu o gândire rapidă și ingenioasă. A reușit să învețe engleza de unul singur, chiar dacă este abia în clasa a IV-a. Băiatul suferă de o tulburare din spectrul autist, dar nu a fost diagnosticată cu exactitate, pentru că provine dintr-o familie simplă, de la țară, fără posibilități materiale. Fiind unul dintre cei mai buni elevi din școală, Cristian folosește platforma Naradix pentru a descoperi lucruri noi. Platforma de educație este pusă la dispoziție de Narada și poate fi folosită de copii de la clasele 0-8 atât pentru recuperarea cursurilor pierdute din cauza pandemiei de coronavirus, cât și pentru a cunoaște mai multe lucruri.

Povestea băiatului este impresionantă, iar mama acestuia a făcut dezvăluiri șocante. Cristian Bulgărescu este al doilea copil al familiei, iar mama sa a fost sfătuit-o să nu păstreze sarcina. Aceasta a fost diagnosticată cu epilepsie, motiv pentru care medicii i-au spus că fătul ar putea veni pe lume cu un handicap. „Doctorul mi-a spus să fac avort, să-l dau afară că altfel o să iasă bolnav, cu probleme, handicapat. Eu am zis că așa cum o fi, îl cresc, că e al meu”, spune Angelica Bulgărescu, mama băiatului pentru Gândul.ro.

Pentru că a refuzat să recurgă la acest gest, a venit pe lume Cristian, un copil cu o inteligență ridicată. Copilul iubește natura și liniștea, iar când va deveni mare își dorește să se facă pescar. În prezența oamenilor necunoscuți, Cristian este tăcut și rezervat. Învățătoarea este uluită de inteligența sa, mărturisind că are o gândire diferită față de ceilalți copii. „Este cel mai bun la matematică. Are rezolvări ale unor probleme la care nici eu nu mă aștept și trebuie să-l întreb de multe ori cum s-a gândit la rezolvarea aceea, care este și corectă. Este foarte rapid în gândire și, deși pare că nu ascultă, el știe tot, răspunde la orice întrebare și de fiecare dată este franc. Răspunsul lui este întotdeauna concis și fără nici o rezervă”, îl descrie învățătoarea.

Cristian si parintii sai

Fratele său mare i-a cumpărat un telefon la mâna a doua

Familia Bulgărescu are probleme financiare, dar grija pentru educație reprezintă o preocupare constantă. În timpul pandemiei de coronavirus, băiatul a lipsit o singură săptămână de la cursurile online pentru că nu a avut internet.

De asemenea, fratele mai mare al lui Cristian este și el un elev eminent, reușind să strângă bursa pe 3 luni pentru a-i cumpăra băiatului de 9 ani un telefon, la reduceri. „Am crescut într-un sat fără lumină, părinții nu au avut posibilitatea să mă dea mai departe la școală pentru că am fost șase frați. Chiar aș fi vrut și eu să termin măcar o profesională. De asta am spus că, așa cum oi putea, cum nu, să-i țin să învețe la școală, să se ducă mai departe. Măcar să aibă și ei o meserie”, spune mama băiatului. Cristian își dorește să descopere mai multe lucruri și să se conecteze la multe informații pe care le poate pune la dispoziția educația digitalizată.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com