ASCULTA LIVE ASCULTA FX NET RADIO
Mayra Rosales avea mai mult de 453 de kilograme când o întâmplare nefericită a determinat-o să își dorească să își schimbe complet viața.
La vârsta de 34 de ani, nepotul tinerei moare după ce mama lui (sora Mayrei) îl bate cu o perie de păr. Deși Mayra vrea să ia toată vina asupra ei pentru ca sora sa să nu ajungă la închisoare, autopsia dovedește că rănile ce au dus la moartea copilului au fost provocate de o bătaie. Ce se întâmplă mai departe pare desprins dintr-o poveste!
Iată cum a reușit o femeie să slăbească peste 362 de kilograme!
La 34 de ani și peste 453 de kilograme, viața „femeii de jumătate de tonă” părea aproape de final. Aceasta își petrecea toată ziua în pat și nu se putea deplasa. Nu trăia, ci doar supraviețuia. Într-o zi, sora ei începe să își bată băiatul, pe Eliseo, cu o perie de păr. Multiplele răni de la nivelul craniului duc în cele din urmă la moartea băiatului. În acele momente, Jaimie o imploră pe Mayra să își asume vina. Femeia mai avea un copil, și, dacă ajungea la închisoare, nu mai avea posibilitatea de a „avea grijă de el”.
Deși Mayra își asumă vina inițial, rezultatele autopsiei arată că rănile nu au fost cauzate de faptul că Mayra s-a așezat pe el, ci de un obiect care i-a fracturat craniul. Jamie admite în cele din urmă că ea și-a ucis copilul și este condamnată la 15 ani de închisoare. Acela a fost momentul în care Mayra și-a dat seama că trebuie să facă ceva pentru a-și schimba viața și pentru a avea grijă de celălalt copil al surorii sale, care rămânea fără mamă.
Mayra a reușit să slăbească peste 362 de kilograme cu ajutorul medicilor. Mai exact, aceasta a trecut prin 11 operații, prin montarea unui inel gastric reglabil, care i-a împărțit stomacul în două părți egale, dar și prin proceduri de înlăturare a pielii în exces. De atunci, tânăra și-a schimbat și modul în care privește mâncarea. „Acum mănânc ca să supraviețuiesc. Înainte trăiam ca să mănânc”, spune femeia. Chirurgul care a operat-o a spus că această transformare miraculoasă a fost posibilă și datorită dorinței puternice și a determinării femeii de a-și schimba viața de dragul nepotului ei.
Atunci când stai doar în pat ani de zile, nu ai o viață”, spune chirurgul. „Totuși, atunci când îi oferi acelei persoane posibilitatea de a se ridica și de a face diverse lucruri, vei fi uimit cât de motivată poate deveni.” În primele 10 zile de tratament, Mayra a slăbit 45 de kilograme. Cu toate acestea, femeia trebuia să mai slăbească încă 226 de kilograme pentru ca doctorii să poată efectua operația de micșorare de stomac.
Acum, Mayra Rosales arată complet diferit: „nu am diabet, nu am colesterolul mare și am o presiune normală a sângelui”, spune femeia. „Mă simt bine, iar organele mele funcționează perfect.” Un adevărat exemplu, femeia are peste 73.000 de fani pe Facebook și este o inspirație pentru aceștia prin transformările continue prin care trece. Mayra oferă sfaturi și își încurajează prietenii care se află în aceeași situație să slăbească și să nu rămână captivi în propriul corp.
Atunci când cântărea peste 400 de kilograme, soțul ei a părăsit-o. Acum Mayra este mai fericită ca niciodată alături de noul său iubit și se bucură de fiecare zi în noul ei corp!
Toamna inseamna, pentru unii dintre noi, mai mult decat bogatia pe care o au alte anotimpuri. Din septembrie si pana in noiembrie, recoltele de toamna scot la iveala o varietate de fructe si legume sanatoase si delicioase, pe care e bine sa le incluzi mai des in dieta ta, incepand de la dovleacul mare, si pana la mere sau pere.
Pentru a te bucura de ceea ce are toamna mai bun sa iti ofere, citeste lista de mai jos cu fructe si legume de toamna care nu trebuie sa lipseasca in aceasta perioada din dieta ta.
Merele
Aceste favorite ale toamnei, dulci si gustoase, sunt bogate in antioxidanti, care te ajuta sa previi unele boli cronice si care incetinesc procesul de imbatranire. Specialistii spun ca exista anumite soiuri de mere care au concentratii mai mari de fenoli si flavonoizi, insa cu cat mananci mai multe mere, indiferent de soi, cu atat mai bine. In plus, toamna poti face si gemuri de mere, jeleuri si poti prepara o multime de deserturi sau compoturi, insa nu uita ca cel mai bine este sa consumi aceste fructe crude.
Sfecla rosie
Poate ca este disponibila la supermarket tot anul, insa nu uita ca sfecla rosie are cel mai bun gust toamna. Pe langa culoarea rosie, ca de ridiche, poti gasi si sfecla galbena sau alba. Cand mergi la cumparaturi ori la piata, cauta sfecla cu bulbul tare, ferm si neted, cu frunze (daca are) de un verde aprins si care sa nu fie ofilite. Poti sa coci sfecla in cuptor si sa te bucuri de betaina, un compus care te paote ajuta sa previi bolile de inima si bolile hepatice. Tot sfecla contine nutrati, care pot creste fluxul sangvin catre creier.
Varza alba si cea de Bruxelles
Bogate in vitaminele A si C, varza alba si sora ei mai mica, varza de Bruxelles, au concentratii mari de glucozinolati, care lupta contra cancerului. Glucozinolatii sunt cei care le dau acestor legume aroma inconfundabila.
Perele
Aceste fructe dulci se incadreaza in doua categorii majore: europene si asiatice. In unele tari ale lumii, sunt mai comune soiurile de pere europene. Perele contin fibre solubile, care ajuta la scaderea colesterolului “rau” (LDL). Pentru a te bucura de acea doza zilnica de fibre si pentru a-ti potoli pofta de ceva dulce, mananca, ca gustare, o para intreaga sau include mai multe pere in retetele tale de deserturi ori cocktailuri.
Dovlecii mari placintari
Membrii din familia dovleacului au o istorie bogata si foarte multe beneficii pentru sanatate (ca sa nu mai zicem de rolul lor in sarbatoarea de Halloween). Dovleacul este una dintre cele mai bune surse de alfa caroten si de beta caroten, care pot fi transformate in retinol pentru a incuraja dezvoltarea celulelor si pentru a te ajuta sa ai o vedere mai buna. Semintele de dovleac sunt, de asemenea, o sursa buna de acid alfa-linolenic, un acid gras Omega-3 care poate ajuta pacientii cu boli de inima, cu hipertensiune sau cu colesterolul mare.
Cartofii dulci
Aceste legume de culoare portocalie au cea mai buna aroma pe perioada toamnei, cand sunt in plin sezon. La fel ca unele soiuri de dovleac (precum dovleacul spaghetti), cartofii dulci sunt bogati in beta caroten, care poate preveni deficienta de vitamina A, poate contribui la o mai buna sanatate a ochilor tai si poate genera producerea de retinol. De asemenea, cartofii dulci sunt o sursa buna de vitamina C, iar atunci cand sunt consumati cu tot cu coaja, un cartof mediu poate avea un aport de aproape 4 grame de fibre alimentare.
sursa:divahair.ro
Written by: admin
Copyright Fx Net Media Grup