POVESTEA UNEI FAMILII, DEVENITĂ VIRALĂ: “CUVINTELE POT FI FOARTE DUREROASE”. PILDA REPREZINTĂ O LECȚIE DE VIAȚĂ PENTRU FIECARE OM

Povestea unui episod mai puțin plăcut petrecut într-o familie a devenit virală pe social media. Și asta pentru că tatăl i-a dat fiicei sale una dintre cele mai importante lecții de viață, iar în timpul discuției lor, acesta i-a subliniat: “Cuvintele pot fi foarte dureroase”. Morala întâmplării a impresionat milioane de oameni.

Povestea unei familii, devenită virală: “Cuvintele pot fi foarte dureroase”

Învățătura primită de copilă a venit într-una dintre zilele în care mama sa a avut o zi dificilă la serviciu, iar când a revenit acasă, aceasta a pregătit cina. Copleșită de gândurile triste, femeia a ars pâinea, iar soțul său nu i-a făcut nicio remarcă nepotrivită în legătură cu acest detaliu pe care alții pun mare preț. Mai mult, el și-a uimit fiica în timpul mesei, dar și după ce s-a încheiat cina.

“Într-o noapte, mama a preparat cina după o zi grea de muncă. A pus o farfurie cu ouă, salată și pâine prăjită arsă în fața tatălui meu… Am observat imediat, pâinea prăjită arsă… Și, așteptam să văd dacă are să se plângă de asta, dar tatăl meu a început a mânca și mâncând, zâmbind a întrebat cum mi-am petrecut ziua la școală…

Mama i-a cerut scuze tatălui meu pentru pâinea arsă. Nu voi uita niciodată răspunsul lui către ea: «Dragă, îmi place pâinea prăjită arsă!»

Mai târziu, când m-am culcat și tatăl meu a venit să mă pupe de noapte bună, l-am întrebat dacă îi place cu adevărat pâinea prăjită arsă. M-a îmbrățișat și mi-a spus: «Mama ta a avut o zi grea și este foarte obosită. A făcut tot posibilul să ne pregătească această masă, de ce să o învinovățim. Pâinea prăjită arsă nu a rănit niciodată pe nimeni; Dar cuvintele pot fi foarte dureroase!»” sunt cuvintele distribuite recent într-un grup de Facebook.

Postarea se încheie cu următoarea idee: “Trebuie să știm să apreciem ce fac ceilalți pentru noi, pentru că ceea ce contează este intenția și nimeni nu este perfect 🤗♥️”.

.

.

“Un exemplu frumos și pentru ceilalți tați (soți), demn de urmat!”,“Da, respectul e temelia relației!”, “Dumnezeu să-i dea sănatate, amin” sunt trei dintre comentariile strânse de postarea de mai sus.

Sursa foto: pixabay.com/ro & Facebook

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com