Pregătiri pentru Jubileul Reginei Elisabeta a II-a. Primele detalii au fost făcute publice

Au început pregătirile pentru Jubileul de Platină al Reginei Elisabeta a II-a. Este un eveniment deosebit de important care marchează cei 70 de ani ai reginei pe tron. Palatul Buckingham a dezvăluit programul complet al evenimentelor organizate cu prilejul celebrării Jubileului de Platină al reginei Elisabeta a II-a.

a

Jubileul Reginei Elisabeta a II-a

Festivităţile dedicate Jubileului au început de luni, 10 ianuarie, odată cu lansarea unei competiţii de reţete pentru budincă, Platinum Pudding Competition, organizată de un magazin din Londra, ce îşi propune descoperirea unui preparat care să fie dedicat domniei Elisabetei a II-a.

Reţetele vor fi apreciate de un comitet de experţi, din care va face parte şi Mary Berry, cunoscută graţie emisiunii culinare ”Great British Bake Off”.

Sărbătoarea va include și  o apariție a familiei Dalek, precum și o serie de mașini prezentate în filmele James Bond, datând din anii 1960.

Marele eveniment dedicat celebrării Jubileului Reginei Angliei este programat pentru data de 5 iunie 2022. Atunci va avea loc un concert cu vedete mari în faţa Palatului Buckingham din Londra. Vor urca pe scenă artiști precum: Ed Sheeran, Jeremy Irons, Bill Bailey, Gok Wan și Basil Brush. Potrivit revistei Hello!, primul act al ceremoniei va începe cu clopotul Abației Westminster fiind descoperit așa cum a fost în ziua încoronării Reginei, înainte ca o paradă militară de 1.750 de oameni să defileze.

În perioada 12-15 mai, peste 500 de cai şi 1.000 de artişti vor lua parte la un spectacol ecvestru pe domeniul Castelului Windsor, care va spune povestea celor 70 de ani de domnie a suveranei britanice.

Regina Angliei, despre anul în care sărbătorește  70 de ani pe tron

Vineri, 3 iunie, un serviciu religios în semn de recunoştinţă pentru domnia suveranei va fi oficiat la Catedrala St Paul, urmat, pe 4 iunie, de Platinum Party At The Palace, un spectacol la care vor lua parte numeroase vedete. Începând cu luna iulie, trei expoziţii marcând urcarea pe tron, încoronarea şi jubileele vor fi organizate la rezidenţele regale oficiale.

Pregătiri pentru Jubileul Reginei Elisabeta a II-a. Primele detalii au fost făcute publice

În ultimele șapte decenii s-au înregistrat progrese extraordinare din punct de vedere social, tehnologic și cultural, care ne-au avantajat pe toți. Sunt încrezătoare că viitorul ne va oferi oportunități similare și nouă, dar mai ales tinerelor generații din Regatul Unit și din întregul Commonwealth, a transmis suverana în vârstă de 70 de ani.

Potrivit informațiilor apărute în spațiul public, ducii de Cambridge, Kate Middleton și Prințul Harry se implică activ în organizarea evenimentelor menite să sărbătorească Jubileul Reginei.

Sursa: https://fresh24.ro/

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com