Premierul Mihai Tudose a demisionat!

Premierul Mihai Tudose a demisionat după ce conducerea PSD a decis, în şedinţa Comitetului Executiv al PSD, să îi retragă sprijinul politic, informează stiripesurse.ro. Vicepremierul Paul Stănescu va prelua conducerea interimară a Executivului.

a

Conducerea PSD a decis retragerea sprijinului politic pentru premierul Mihai Tudose, informează stiripesurse.ro.

Deputatul Cătălin Rădulescu a fost dat afară din şedinţa PSD, la cererea lui Mihai Tudose.
Doi lideri locali ai PSD şi europarlamentarul Viorica Dăncilă au cerut demisia premierului Tudose, potrivit Digi24. Fostul ministru Ecaterina Andronescu i-a reproşat premierului că nu şi-a asumat legile justiţiei. Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a cerut vot secret pentru demisia lui Tudose. Solicitarea sa nu ar fi fost însă acceptată

În jur de 30 de lideri de organizaţii locale ale PSD au semnat o scrisoare prin care cer tranşarea conflictului dintre Liviu Dragnea şi Mihai Tudose prin demisia premierului, informează Digi24.

Tudose nu a făcut declaraţii politice, însă a dorit să nuanteze declaraţia cu privire la autonomia ţinutului secuiesc: “Imi menţin pozitia ca roman ca nu se poate vorbi despre autonomie în România, m-am referit la integritatea României, despre fluturarea nimănui”

“N-am dormit de 48 de ore. Partidul social democrat trece printr-o mare încercare (…) Eu cred cu tărie că Guvernul Tudose trebuie să rămână în funcţie”, a spus la venire Marius Oprişan, unul dintre susţinătorii făţişi ai lui Mihai Tudose.

“Pentru mine, importantă e stabilitatea scenei politice, importantă e ţara, important e Partidul Social Democrat. PSD trece printr-o mare încercare, să dea Dumnezeu să ne dea mintea moldoveanului cea de pe urmă, mintea românului cea de pe urmă. Cetăţenii au avut încredere în noi şi avem o mare responsabilitate faţă de ei. Trebuie să construim spitale, autostrăzi, să plătim pensii şi salarii, să asigurăm liniştea şi ordinea publică. Eu cred că Guvernul României, condus de Mihai Tudose, trebuie să rămână în funcţie, cred că e nevoie de echilibru şi responsabilitate”, a declarat Marian Oprişan.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni, înainte de şedinţa Consiliului Executiv, că în ultimele zile a ascultat multe ieşiri publice şi în şedinţa de la ora 16.00 va vota, ca de obicei cu partidul, fără a preciza dacă asta înseamnă retragerea sprijinului faţă de Guvernul Tudose.

“În toată perioada asta nu am ieşit. Doar am citit scrisori, am urmărit apariţii publice. Voi vorbi la CEx. Am aflat de la Codrin ce trebuie să facem”, a declarat Liviu Dragnea.

Întrebat de posibila retragere a sprijinului faţă de Cabinetul actual, liderul PSD a răspuns: “Nu ştiu”.

Chestionat cum va vota dacă totuşi se va ajunge aici, Liviu Dragnea a răspuns scurt: “Ca de obicei, cu partidul”

Codrin Ştefănescu, secretar-general adjunct: ”Vom avea o şedinţă mai furtunoasă ca niciodată. Suntem toţi cu nervii la pământ!”

„Nu cred că vom discuta despre demiteri. Vom avea o şedinţă mai furtunoasă ca niciodată. Suntem toţi cu nervii la pământ. (…) Indiferent cât durează această şedinţă, vom ieşi cu o soluţie. Ultimele zile au fost cumplite. În mass media au apărut tot felul de ştiri pe surse, au fost tot felul de declaraţii ale colegilor mei. A curs cu scrisori şi luări de poziţie. Azi e obligatoriu să găsim soluţia finală. Intru cu speranţa că trebuie să ne aducem aminte de zilele în care am fost uniţi”, a declarat Codrin Ştefănescu.

sursa: cancan.ro

15 Convingeri limitate care nu îti servesc nici ţie nici altora

Din anumite motive, în societatea noastră am creat o mulțime de convingeri limitative care nu servesc nimănui. Aceste idei s-au extins și s-au combinat pentru a crea un fel de închisoare mentală în care mulți dintre noi ne-am încuiat.

De multe ori ne este teamă să luăm măsuri și să ne urmărim obiectivele, deoarece aceste gânduri limitate ne spun că nu putem. Deci, în loc să luăm decizii bazate pe pasiune, interes sau entuziasm, avem tendința de a lua multe decizii bazate pe frică.

Din păcate, a face alegeri bazate pe convingeri limitate doar neagă puterea noastră și ne împiedică să ne creăm viețile așa cum le dorim cu adevărat să fie. Pentru a crea toate lucrurile pe care le dorim, trebuie să credem în puterea noastră de a face orice.

Uitați-vă la această listă de convingeri limitative. Credeți că luați astăzi deciziile pe baza acestor idei?

Convingeri limită comune

# 1: “Joacă în siguranță”

Cu riscul vine recompensa! Să trăim în siguranță este cam cel mai periculos lucru pe care îl putem face dacă vrem să avem o viață plină de satisfacții, împliniri sau succese.

Cum ar trebui cineva să zboare spre lună dacă, în schimb, decide să obțină un post de birou pe care nu îi place deloc, doar ca să poată trăi în siguranță?

Acesta este important. Cei mai mulți dintre noi iau multe decizii pe baza fricii.

# 2: “Doar prostii se grăbesc”

N-ar trebui să avem încredere și să ne urmăm intuiția, chiar dacă pare să fie pripită?

Ați făcut vreodată o decizie instantanee bazată pe o senzație de intuiţie care v-a salvat viața, ca și cum ai veni de pe autostradă? Este naiv, sau?

Dacă simțiți o atracție puternică de a face ceva, de ce să așteptați?

# 3: “Dragostea doare”

Dacă dragostea doare, este într-adevăr dragoste?

Mă întreb cât de mulți oameni au rămas în relații de dragoste, deoarece au crezut că este dragoste, pentru că “dragostea doare”.

De ce ne spunem dragostea trebuie să rănească? Nu ar fi mai degrabă relații construite pe compasiune și bunătate?

# 4: “Oamenii bogați sunt lacomi și răi”

Aceasta este o credință limitată bună pentru a ne spune dacă nu vrem să devenim bogați! Dacă sunteți bogați este “greșit”, nu vom crede niciodată că ar trebui să avem o mulțime de bani.

# 5: “Trebuie să săruți o mulțime de broaște înainte de a întâlni prințul dvs.”

Chiar ar trebui să facem asta? În afară de asta, cum rămâne cu acei iubiți de liceu care sunt încă împreună și fericiți după atâția ani?

# 6: “Bătrânii se îmbolnăvesc / se destramă”

Suna distractiv. De ce deranjează să încerci să trăiești o viață lungă atunci? Nu ar fi mai bine dacă am murit la 30 de ani ca în Evul Mediu? Pur și simplu nu are sens să ne dorim să trăim o viață lungă, în timp ce noi credem în același timp că îmbătrânirea este un proces nenorocit și dureros.

# 7: “Se estompează frumusețea”

Frumusețea este în ochii privitorului. E subiectiv. Nu este legată de vârstă, ci de percepție. Toate aceste convingeri ne face să fim nesiguri pe măsură ce îmbătrânim.

# 8: “Este o lume ochi pentru ochi”

Cred că, probabil, suntem într-un anturaj greşit.

Câți oameni se confruntă cu medii de lucru toxice, deoarece cred că acest comportament este normal? De ce nu ar trebui să găsim oportunități în care oamenii lucrează împreună într-un mod pașnic, fără toate competițiile și întrecerile?

citeste continuarea pe sanatateminutcuminut.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com