Premiile Oscar nu vor mai avea covor roşu în 2023. Cu ce va fi înlocuit acesta după 62 de ani

Celebritățile care vor sosi duminică la decedarea premiilor Oscar, nu vor mai păși pe celebrul covor roșu. Organizatorii au decis să culoarea carpetei, după 62 de ani, spre marea surprindere a tuturor.

a

Culoarea aleasă pentru Oscar 2023 este cea a șampaniei. Personalul a întins noul covor în afara Teatrului Dolby din Los Angeles încă de miercuri, în pregătirea celei de-a 95-a ediții a Premiilor Academiei.

Producătorii încă nu au precizat motivul schimbării, însă fost anunțată o conferință de presă la care probabil se vor aduce lămuriri.

Gazda Oscar 2023, Jimmy Kimmel, a fost prezent la desfășurarea noii carpete și a glumit pe seama acestei schimbări, făcând referire la episodul de anul trecut când Will Smith l-a lovit pe scenă pe Chris Rock, gazda spectacolului în 2022.

”Toată lumea se întreabă dacă vor fi probleme anul acesta. Dacă va fi vreo violență și anul acesta. Sperăm că nu. Dar dacă va fi, cred că decizia de a alege mai degrabă cu un covor de culoarea șampaniei decât un covor roșu arată cât de multă încredere avem că nu se va face vărsare de sânge”, a spus Jimmy Kimmel în hohotele de râs ale celor prezenți, potrivit abc7chicago.ro

sursa: https://www.antena3.ro/galerie/covor-rosu-premiile-oscar-inlocuit-2023-822011.html

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com