Președintele Klaus Iohannis, declarații de ultima oră! Restricții dure pentru Rusia

Președintele României Klaus Iohannis a făcut declarații în această dimineață, cu privire la aspectele discutate în cadrul reuniunii Consiliului European din 24 februarie. Șeful statului a anunțat că a fost stabilit un pachet de măsuri dure contra Rusiei.

a

Declarații de ultim moment del a Klaus Iohannis

Președintele României Klaus Iohannis a făcut declarații în această dimineață, cu privire la aspectele discutate în cadrul reuniunii Consiliului European din 24 februarie. Șeful statului a anunțat că a fost stabilit un pachet de măsuri dure contra Rusiei.

Declarații de ultim moment del a Klaus Iohannis

Președintele este de acord ca și Belarus să primească măsuri restrictive drastice, alături de Rusia, având în vede că a permis trecerea trupelor rusești pe teritoriul său.

Aseară a avut loc reuniunea extraordinară a Consiliului European, unde s-au stabilit mai multe măsuri foarte dure care ar urma să fie impuse contra rușilor pentru acțiunile lor contra Ucrainei.

“La reuniunea extraordinară a Consiliului European de aseară, am agreat un pachet de măsuri restrictive suplimentare, care va impune costuri masive și severe Rusiei pentru acțiunile sale împotriva Ucrainei. Susțin, totodată, pregătirea, în continuare, a unor sancțiuni individuale și economice suplimentare, care să vizeze și Belarus. Am pledat, la Bruxelles, pentru atenuarea impactului negativ al acțiunilor Rusiei asupra Republicii Moldova și Georgiei, state partenere care resimt deja presiunea din partea Moscovei, accentuând importanța oferirii sprijinului financiar necesar pentru consolidarea rezilienței partenerilor.”, a precizat președintele Iohannis după întâlnirea de aseară.

Șeful statului a mai declarat că ne confruntăm în momentul de față cu cea mai mare provocare din istoria recentă a Europei, iar țările partenere trebuie neaparat să reacționeze în concordanță cu ceea ce se întâmplă pentru a preveni o tragedie și mai mare.

“Ne confruntăm cu cea mai mare provocare din istoria recentă a Europei și este absolut necesară și pe mai departe coordonarea strânsă a reacțiilor și a abordărilor cu aliații euroatlantici, în special SUA și NATO.”, a mai adăugat Klaus Iohannis

Vă reamintim că aseară președintele american Joe Biden a anunțat și el o serie de măsuri dure contra Rusiei, iar pe Vladimir Putin l-a avertizat că va deveni un paria de acum înainte, dacă nu se oprește.

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com