Președintele Zelenski ar putea vorbi în Parlamentul României: ”S-au început demersurile”

Volodimir Zelenski

Președintele Ucrainei Volodimir Zelenski ar putea transmite un mesaj în Parlamentul României, la fel cum a procedat până acum și cu alte țări care sprijină Ucraina în conflictul cu Rusia.  

a

Întrebat de un jurnalist dacă s-au început demersurile pentru acest lucru, președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a confirmat acest lucru. 

Jurnalist: Există discuții în momentul de față, să vedem și în Parlamentul României un discurs al președintelui Ucrainei, cum s-a întâmplat în celelalte parlamente?

Marcel Ciolacu”S-au început anumite demersuri și sunt ferm convins. Ucraina trebuie ajutată și trebuie ajutată mult mai mult decât au făcut-o țările europene în acest moment. Și Uniunea Europeană trebuie în acest moment, cel puțin pentru Polonia, România și mai ales pentru Republica Moldova, să găsească un mecanism de implicare în acest exod de refugiați, până acum de 3 milioane și jumătate.”

Sursa: https://stirileprotv.ro/

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com