Presupusul ucigaș al lui Emi Pian, scos din spital. Bărbatul a fost dus la audieri

Presupusul ucigaș al lui Emi Pian, Richard Emanuel Gheorghe, a fost externat din spital vineri dimineață, iar acesta a fost dus la audieri, pentru a le explica polițiștilor ce s-a întâmplat în noaptea zilei de luni spre marți.

a

Presupusul ucigaș al lui Emi Pian, scos din spital

Moartea lui Emi Pian este încă învăluită în mister, chiar dacă au trecut aproape cinci zile de la momentul uciderii liderului clanului Duduianu. Principalul suspect în acest caz este nepotul lui Ciprian Napi, un membru al clanului Rinu. Este vorba, așadar, despre Richard Emanuel Gheorghe, un tânăr de 26 de ani.

În urma conflictului dintre el și Emi Pian, tânărul l-a înjunghiat pe liderul interlop, iar acesta și-a pierdut viața după ce a ajuns la Spitalul Universitar. La rândul lui, Richard Emanuel Gheorghe a fost rănit și a fost transportat, de asemenea, la o instituție medicală pentru a-i fi acordate primele îngrijiri.

În timp ce era dus la audieri, tânărul a avut o declarație scurtă, în prima sa ieșire publică de la incidentul în urma căruia liderul clanului Duduianu a fost ucis. Richard Emanuel Gheorghe a declarat că se bucură că a trecut cu bine peste problemele de sănătate.

„Mă bucur că am scăpat cu viață”, a spus interlopul ce este principalul suspect în acest caz.

Richard Emanuel Gheorghe, scos din spital pentru audieri

Astfel, Richard Emanuel Gheorghe a fost internat timp de trei zile în Spitalul Elias din Capitală, unde s-a spus că a suferit și o intevenție chirurgicală. La mai bine de trei zile de presupusa crimă, membrul clanului de interlopi Rinu a fost dus la audieri. El trebuie să le explice oamenilor legii ce s-a întâmplat în acea zi, când lucrurile au degenerat dintr-un joc de barbut într-un scandal imens, la care au participat, potrivit spuselor vecinilor, circa 50 de persoane.

În urma acestuia, liderul clanului Duduianu, pe numele său real Florin Mototolea, a fost atacat cu un cuțit și înjunghiat de mai multe ori.

Principalul suspect în acest caz este tânărul de 26 de ani, membru al clanului Rinu. Acesta nu are cazier și nu este cunoscut drept un bărbat conflictual. Totuși, în acea seară în care mai mulți interlopi s-au adunat să joace barbut, acesta i-ar fi spus niște cuvinte grele lui Emi Pian, care deranjat, a reacționat furios.

Sursa: redactia.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com