Preț carburanți 18 ianuarie 2023. Benzina și motorina înregistrează miercuri o nouă creștere de preț

Preț carburanți miercuri, 18 ianuarie 2023. Află care sunt stațiile peco unde găsești azi cel mai bun preț la benzină, motorină și GPL din România!

a

Preț benzină- motorină miercuri, 18 ianuarie 2023. Prețurile la carburanți pentru toate orașele din țară au fost publicate de peco-online.ro, iar șoferii pot verifica lista de mai jos pentru a vedea cât costă un litru de benzină standard, motorină standard, benzină premium și motorină premium, dar și GPL pentru ziua de astăzi.

Descoperă, în lista de mai jos, care sunt stațiile peco unde găsești miercuri cel mai bun preț la benzină, motorină și GPL din România.

Prețurile la carburanți pentru toate orașele din țară au fost publicate de peco-online.ro, iar șoferii pot verifica lista de mai jos pentru a vedea cât costă un litru de benzină standard, motorină standard, benzină premium și motorină premium, dar și GPL pentru ziua de astăzi.

Prețul carburanților a crescut considerabil de la 1 ianuarie 2023, în urma deciziei Guvernului de a renunţa la reducerea de 50 de bani, dar şi a deciziei Ministerului de Finanţe de a majora nivelul accizelor.

Guvernul a suspendat compensarea de 50 de bani a carburanților începând cu data de 1 ianuarie 2023, menționând că nu este vorba de o anulare a măsurii, ci o suspendare, iar măsura s-ar putea întoarce dacă prețurile cresc din nou.

Cel mai mic preț pentru benzină și motorină miercuri, 18 ianuarie 2023

Prețurile la carburanți pentru miercuri, 18 ianuarie 2023 au fost afișate și se observă astăzi o ușoară creșterea prețurilor la benzină și motorină față de ziua anterioară.

Potrivit datelor furnizate de peco-online.ro, cea mai ieftină benzină din România se vinde miercuri cu 6.29 lei și se găsește la acest preț în județul Buzău, la stația RO din Movila Banului.

În ceea ce privește preț motorină miercuri, 18 ianuarie 2023 cel mai bun preț pentru acest tip de carburant este de 7.49 de lei și o găsiți la acest preț tot la stația RO din Movila Banului.

Cel mai bun preț la GPL este astăzi de 3.99 lei și se vinde la acest preț la mai multe stații peco din București.

Preț benzină și motorină miercuri, 18 ianuarie 2023- București
Cel mai mic preț benzină: 6.33 lei

Cel mai mic preț motorină: 7.54 lei

Cel mai pic preț GPL: 3.99 lei

Cel mai bun preț pentru benzina standard din București miercuri, 18 ianuarie 2023 este de 6.33 lei și se vinde cu acest preț la stațiile Lukoil din Sectorul 1.

Cel mai bun preț pentru motorina standard din București este de 7.54 lei și se vinde la acest preț la stația Lukoil din Sectorul 6.

Cel mai bun preț pentru GPL din București este de 3.99 lei și se vinde la acest preț la mai multe stații Lukoil, Petrom, Mol și OMV.

Preț benzină și motorină miercuri, 18 ianuarie 2023- Cluj-Napoca
Cel mai mic preț benzină: 6.36

Cel mai mic preț motorină: 7.57

Cel mai pic preț GPL: 4.03

Preț benzină și motorină miercuri, 18 ianuarie 2023- Timișoara
Cel mai mic preț benzină: 6.34

Cel mai mic preț motorină: 7.57

Cel mai pic preț GPL: 4.03

Preț benzină și motorină miercuri, 18 ianuarie 2023- Iași
Cel mai mic preț benzină: 6.36

Cel mai mic preț motorină: 7.57

Cel mai pic preț GPL:4.03

Preț benzină și motorină miercuri, 18 ianuarie 2023- Constanța
Cel mai mic preț benzină: 6.36

Cel mai mic preț motorină: 7.54

Cel mai pic preț GPL: 4.01

Pentru mai multe informații referitoare la preț benzină și motorină miercuri, 18 ianuarie 2023 consultați peco-online.ro

OFERA UN LIKE DACA ITI PLACE

www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com