AD

HOROSCOP

Previziuni 8 – 14 octombrie – o zodie trece prin clipe grele

todayoctombrie 8, 2018 8

Background
share close
AD
AD

Horoscopul săptămânal 8 – 14 octombrie aduce surprize pentru zodii. Săptămâna aceasta, Luna Nouă în Balanță, ce se formează pe 9 octombrie, aduce posibilitatea unor câștiguri imense pentru trei zodii. Ce le rezervă zodiilor horoscopul săptămânii viitoare.

Horoscop săptămânal 8 – 14 octombrie Berbec

Săptămâna este importantă în plan relațional, întrucât se deschid oportunități de colaborare sau de implicarea într-o relație matrimonială oficială.

Orice relație partenerială se va reconfigura, bine fiind să-ți stabilești termenii și condițiile în care vrei să se desfășoare de acum încolo toate acestea.

Influențele aspectului de Lună nouă ce se formează în Semnul Balanței pe 9 Octombrie te ajută să pui ordine și disciplină în activitățile și proiectele comune cu ceilalți.

Evită exagerările și așteptările prea mari de la alții! De Joi apar preocupări legate de achitarea datoriilor. Sunt zile bune pentru a relaționa cu instituțiile financiare, dar prudență la femei, deoarece relațiile cu acestea devin conflictuale.

Horoscop săptămânal 8 – 14 octombrie Taur

Se conturează schimbări majore în plan profesional, respectiv la locul de muncă. Aspectul de Lună nouă ce se va construi în Semnul Balanței în ziua de 9 Octombrie îți deschide posibilități deosebite de avansare profesională sau de găsire a unui alt loc de muncă.

Deocamdată vin informații, au loc discuții, dar concretizarea va apărea ceva mai târziu. În a doua parte a săptămânii se vor evidenția relațiile parteneriale, atât cea cu partenerul de viață, cât și cea cu partenerii de afaceri sau colaboratorii.

Evită să vorbești prea mult despre tine și planurile tale de viitor! Unii plănuiesc în taină să profite de pe urma ta. În relațiile cu femeiele revin în discuție teme vechi sau activități restante. Prudență maximă!

Horoscop săptămânal 8 – 14 octombrie Gemeni

Foarte interesant este capitolul amoros. Se întrezăresc noutăți fie într-o relație sentimentală veche, fie se înfiripă una nouă, cu mari șanse de a se desfășura pe termen lung.

Aspectul de Lună nouă ce se va construi în Semnul Balanței în ziua de 9 Octombrie îți va spori creativitatea, reușind să-i uimești pe cei dragi cu ideile tale strălucite. Distracții și aventuri la cote mari.

Fii prudent și păstrează măsura în toate! A doua parte a săptămânii evidențiază locul de muncă și sănătatea. Vei avea mult de lucru, bine fiind să-ți dozezi eforturile corespunzător. Relațiile cu femeile-colege sunt tensionate și foarte ușor se poate ajunge la conflict în toată regula pe termen lung.

Horoscop săptămânal 8 – 14 octombrie Rac

Evenimentele principale ale săptmânii se află în segmentul domestic. În Semnul Balanței se va construi aspectul de Lună nouă pe 9 Octombrie, oferindu-ți șanse deosebite pentru îmbunătățirea relațiilor cu membrii familiei, dar și pentru schimbări importante în spațiul locativ.

Ține cont și de sfaturile sau nevoile celor dragi. Sprijinul lor contează și reprezintă fundamentul a tot ce dorești să realizezi în viitor. A doua parte a săptămânii te îmbie la distracții, aventuri și implicare în relații amoroase. Prudență, discernământ și măsură în toate! În plan amoros se pot reitera discuții vechi sau acțiuni desfășurate mai demult împreună cu persoana iubită sau copiii.

Horoscop săptămânal 8 – 14 octombrie Leu

Foarte importante devin relațiile cu anturajul apropiat. În Semnul Balanței se va forma aspectul de Lună în ziua de 9 Octombrie, deschizându-ți oportunități de a-ți îmbunătăți gândirea, comunicarea și relațiile cu cei din jur.

De asemenea sunt șanse favorabile pentru a planifica excursii, vizite sau studii personale și profesionale.

Talentele oratorice îți vor fi evidențiate și apreciate, ca de altfel și ideile pe care le prezinți cu emfază. Însă, dozează-ți debitul verbal și alege cu grijă vorbele. A doua parte a săptămânii este favorabilă treburilor gospodărești și dialogurilor familiale. Relațiile cu femeile din neamul de proveniență se vor tensiona, revenind în prim-plan discuții și acțiuni comune mai vechi.

Horoscop săptămânal 8 – 14 octombrie Fecioara

Începi săptămâna în forță, dornic de a muta munții din loc. Atenția îți va fi atrasă de segmentul financiar, care va cunoaște modificări benefice.

Pe 9 Octombrie se va forma aspectul de Lună nouă în Semnul Balanței, anunțând primirea unor bani, salariul o primă, cadouri sau diverse favoruri și recompense dinspre locul de muncă. Se deschide o nouă etapă de câștig din activitatea profesională.

Evită cheltuielile și chibzuiește atent fiecare achiziție! Spre finalul săptmânii se conturează călătorii pe distanțe scurte și dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat. Relațiile cu femeile din anturajul apropiat încep un proces de reconfigurare. Prudență și detașare!

Horoscop săptămânal 8 – 14 octombrie Balanta

Săptămână foarte importantă pentru tine, întrucât în Semnul tău zodiacal se construiește aspectul de Lună nouă în ziua de 9 Octombrie.

Sunt momente favorabile transformării personale și trasării unor planuri de viață cu totul noi. Beneficiezi de o susținere astrală deosebită, astfel că folosește tot ce ți se oferă. Renunță la obiceiuri toxice, la idei și planuri neproductive.

Mulți vor dori să afle secretul strălucirii tale, însă îți va fi greu să explici ceea ce trăiești. Există totuși riscul să exagerezi sau să gafezi serios, de aceea acționează cu măsură și discernământ. Spre sfârșitul săptămânii apar îmbunătățiri financiare, lucru care te va bucura mult. Dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat și, de asemenea, călătorii pe distanțe scurte.

Horoscop săptămânal 8 – 14 octombrie Scorpion

Ești preocupat mai mult de nevoile tale sufletești și faci totul în așa fel încât să treci neobservat. Aspectul de Lună nouă ce se va construi în Semnul Balanței pe 9 Octombrie îți aduce deschideri mentale deosebite, viziuni premonitorii ale evenimentelor în care ești implicat sau vei fi cumva în unele viitoare.

Rezervă momente numai pentru tine și scrie totul într-un jurnal. Îți va fi de mare folos la momentul potrivit. Sănătatea este vulnerabilă, de aceea dozează-ți eforturile și odihnește-te mai mult. Începând de joi te vei simți excelent, implicându-te în tot soiul de activități. Noutăți financiare și cheltuieli pe măsură.

Horoscop săptămânal 8 – 14 octombrie Sagetator

Relațiile cu prietenii capătă valențe deosebite, fiind influențate de razele aspectului de Lună nouă ce se va forma în ziua de 9 Octombrie, în Semnul Balanței. Sunt momente favorabile în care vei observa foarte clar cine îți este loial și cine stă pe lângă tine doar pentru interese personale meschine.

A doua parte a săptămânii aduce stări de spirit fluctuante, dorință de interiorizare și accentuarea unor probleme de sănătate mai vechi sau mai noi. Odihnește-te, ia în serios semnalale și nevoile organismului, dar urmează și sfaturile specialiștilor în sănătate. Sunt favorizate dialogurile tăinuite cu cei dragi. Însă, fii prudent în privința femeilor, deoarece relațiile cu acestea sunt distorsionate.

Horoscop săptămânal 8 – 14 octombrie Capricorn

Foarte important este segmentul profesional și imaginea ta în ochii altora. Pentru că în Semnul Balanței se formează aspectul de Lună nouă pe 9 Octombrie, se conturează schimbări în cadrul colectivului de lucru în care activezi, discuții cu șefii și autoritățile, responsabilități profesionale noi.

Deocamdată, lucrurile se petrec în umbră, astfel că este puțin probabil să înțelegi, pe deplin, însemnătatea celor petrecute.

A doua parte a săptămânii îți aduce în preajmă prieteni. Distracții, aventuri, planuri de vacanță, dar și discuții importante pe marginea unor proiecte profesionale ce se întrezăresc la orizont. Dar, relațiile cu femeile din sfera socio-profesională și din cercul de prieteni sunt conflictuale, deci fii precaut.

Horoscop săptămânal 8 – 14 octombrie Varsator

Gândurile îți sunt luminate de idei deosebite. Spiritualitatea capătă noi valențe pentru tine, deoarece ești influențat de aspectul de Lună nouă ce se construiește în Semnul Balanței, pe 9 Octombrie.

Sunt zile bune pentru a-ți redefini concepțiile despre lume și viață, pentru a te apropia de cele sfinte și pentru a-ți trasa planuri noi. Vor fi favorizate de acum încolo și călătoriile îndepărtate și studiile pe termen lung. A doua parte a săptămânii îți aduce multă forfotă socio-profesională.

Senzația că te afli pe o scenă și multă lume te privește și ascultă va fi la cote mari. Prudența și sinceritatea îți sunt cei mai buni aliați. Relațiile cu femeile din mediul socio-profesional sunt răscolite, recomandabil fiind să fii prudent și discret.

Horoscop săptămânal 8 – 14 octombrie Pești

Accentul săptămânii se va afla pe segmentul financiar, în speță pe situația banilor și bunurilor comune cu alții.

În Semnul Balanței se construiește aspectul de Lună nouă pe 9 Octombrie, oferindu-ți posibilitatea de a analiza obiectiv acest segment de viață și activitate.

Sunt posibile câștiguri de la și prin alții, lămuriri și rezolvări financiare surprinzătoare, dar și aflarea unor detalii bine ascunse mai demult.

Începând de Joi și până la finele săptămânii este rost de călătorii, dialoguri cu persoane aflate în străinătate, însă te poți gândi și la abordarea unor studii personale sau profesionale.

Se recomandă prudență în relațiile cu femeile, deoarece există conflicte vechi, ce acum vor ieși la iveală când și cum te aștepți mai puțin.

AD

Written by: admin

Rate it

AD
AD
AD
AD
0%
www.revanger.com www.erguvanhaber.com www.erzurumozelders.com www.tekirdagtabldot.com www.gebzesaadet.com www.balikesiryenihaber.com www.ucanbalonmugla.com www.aymaras.com www.buyukorduhaber.com www.ambushm.com www.trabzonpostasi.com www.yalovaradyotv.com www.internetedirne.com www.duzcepark.com www.butuncanakkale.com www.ssgolfhotel.com www.ispartaradyonet.com www.tokathaberi.com www.tokathabersitesi.com www.escortlarrize.net www.sivashbr.net www.sivashaberci.com www.manisaotolastik.com www.yeniyasamgorukle.com www.alanyamado.com www.manavgatx.com